Ilyen vagy, ha augusztusban születtél – A számmisztika szerint

Ilyen vagy, ha augusztusban születtél – A számmisztika szerint

Címlap / Életmód / Ezotéria / Ilyen vagy, ha augusztusban születtél – A számmisztika szerint

A számmisztika és az ezotéria szorosan összefügg egymással, nem meglepő tehát, ha azt is közelebbről lehet elemezni, milyen személyiségjegyeket örököltünk a születési hónapunktól. Természetesen nem csak ez az egy szempont formálja az egyéniségünket, de a te önismeretedhez is hozzátehet, ha megtudod, a számmisztika szerint milyen vagy.

A számmisztika és az ezotéria szorosan összefügg egymással, nem meglepő tehát, ha azt is közelebbről lehet elemezni, milyen személyiségjegyeket örököltünk a születési hónapunktól. Természetesen nem csak ez az egy szempont formálja az egyéniségünket, de a te önismeretedhez is hozzátehet, ha megtudod, a számmisztika szerint milyen vagy.

Milyen száma van az augusztusnak?

Az augusztus a nyolcadik hónapunk az évben, így aztán nincs is sok extra teendőnk a számolással kapcsolatosan. Mivel a számmisztikában általában addig kell mennünk az elemzéssel, míg egyjegyű számot nem kapunk, az augusztust illetően kézenfekvő az eredmény: ennek a hónapnak a száma a nyolcas.

Szinte semmiben nem tudod meghúzni a határt

Amennyiben augusztusban születtél, jellemző módon erősek az önérvényesítő képességeid, megpróbálod magadból és a lehetőségeidből kihozni a legtöbbet. A kitartás nem minden esetben jellemző rád, hajlamos vagy időnként ellustulni, azonban másoknál könnyebben kockáztatsz, és mindenbe nagy hévvel, lelkesedéssel, lendülettel vágsz bele.

Nem félsz attól, hogy egy új környezetben nem fogsz tudni érvényesülni, hiszel magadban és a képességeidben.

Ez tehát egyértelműen sikereket hozhat az életedben, a karrieredben, viszont a túlzásba vitt önhittség káros is lehet rád nézve. Hajlamos lehetsz rá, hogy szinte függővé válj a kihívásoktól, és mindig magasabbra és magasabbra tedd a lécet. Ez részben jó, hiszen így van lehetőséged előrelépni és fejlődni, de sok nyolcas számmal rendelkező ember nem veszi észre, hol húzódik a határ – ezzel a test-lelki épségedet egyaránt kockára teheted, a csalódás pedig tényleg padlóra küld.

Az egyik leglényegesebb dolog tehát, amire oda kell figyelned, hogy ne menj fejjel a falnak, ne vállalj minden teendőt magadra és ne érezd rossz dolognak a lazítást, bizonyos dolgok elengedését.

Ösztönösen élsz és cselekszel

Nagyon jó intuícióid vannak, szívesen hallgatsz a megérzéseidre, és nagyon szenvedélyes tudsz lenni az élet minden területén. Jó az üzleti érzéked és vállalkozó szellem vagy, amivel párhuzamosan az anyagiakra is nagy hangsúlyt fektetsz. Az üzletet legfeljebb az érzelmeid írják felül, ugyanis az ösztöneidtől és erős igazságérzetedtől nem nagyon tudsz eltekinteni.

Általában jótékony lélek vagy, szívesen segítesz másokon, és addig mész el, amíg az igazságot ki nem deríted. Még ha nem is tudsz majd vele mit kezdeni, akkor is létfontosságúnak érzed, hogy te tudd, mi áll a háttérben és kik mozgatják a szálakat. Ezzel együtt nagyon tartasz attól, hogy mások az irányításuk alá vonnak, így aztán te vagy az, aki elébe megy a problémáknak, kérdéseknek.

Azt az elvet vallod, hogy jobb tisztába kerülni mindennel, hiszen akkor lépéselőnyben lehetsz mindenkivel szemben, aki esetleg csőbe szeretne húzni.

Mindez feltételez egy kis üldözésmániát is a nyolcasok esetében: még ha nem is tartasz kifejezetten a rossz dolgoktól (sőt, inkább optimista vagy), sokszor úgy érzed, nem lankadhat a figyelmed, mert akkor valamiről lemaradsz.

A párkapcsolatokat illetően ritkán vannak gondjaid, a legtöbb férfi szívesen van veled, és örömmel megismer, bár lehet, hogy éppen a határozottságod és vonzerőd az, ami megakadályozza, hogy bátran nyissanak feléd. Erre rátesz egy lapáttal, hogy sokszor megszállottan keresed a tökéletességet, és olyan mércéket állítasz fel magad és mások elé, amiket gyakorlatilag lehetetlen megugrani.

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!