Életmód / Ezotéria

Amit eddig csináltál vs. amit csinálnod kellene szakítás után – A csillagjegyed szerint

Párkapcsolat vége

Kos

Amit eddig csináltál: Szakítás után hajlamos vagy azonnal randizgatni, flörtölsz, és regisztrálsz a Tinderre. Ezzel próbálod meggyógyítani az önbizalmadat, mert így azt érzed, hogy még mindig nagyon sokan érdeklődnek felőled, és ha akarnál, azonnal találnál is valakit. Így igyekszel elhitetni magaddal, hogy rád kicsit sincs hatással a szakítás.

Amit tenned kéne: Tarts egy kis szünetet, és dolgozd fel az érzelmeidet. Hiszen a kapcsolatod nagyon fontos része volt az életednek, így teljesen természetes, hogy fáj, ha már nincs jelen az exed. Ahelyett, hogy más emberekkel igyekeznél betapasztani ezt az űrt, inkább tölts egy kis időt egyedül, hogy ne csak megértsd magad, de tanulj is abból, ami történt.

Bika

Amit eddig csináltál: Ha véget ér a kapcsolatod, te rögtön kitörlöd annak minden nyomát az életedből. Kidobod a közös emlékeket, ajándékokat, törlöd a fotókat Facebookról, és az exed telefonszámától is megválsz. Mindezek ellenére viszont továbbra is mérges és csalódott maradsz, és hajlamos vagy éveken át haragban állni a másikkal.

Amit tenned kéne: Sosem jó dolog haragudni az exedre a szakítás után, hiszen így a múltad folyton kísérteni fog. Ne akard magadra erőltetni a vidámságot, inkább keress egy olyan barátot a környezetedben, akinek elmondhatod, mit is érzel igazán. Hiszen azáltal, hogy kibeszéled magadból a problémákat, te magad is képes leszel elfogadni azt, ami történt.

Ikrek

Amit eddig csináltál: A szakítás után te nehezen engeded el az exedet, noha ezt igyekszel mélyen eltitkolni mindenki előtt. De azért mindig találsz indokot arra, hogy ráírj a srácra, „véletlenül” összefutsz vele az utcán – bármi szóba jöhet, ami segít, hogy ne zárjátok le végleg a dolgot. Ugyanis te mindig abban reménykedsz, hogy a szakítás csak átmeneti, és előbb-utóbb úgyis kibékültök egymással, erre pedig próbálsz is rásegíteni.

Amit tenned kéne: Engedd el az exedet! Ne akard fenntartani az érdeklődését, és ne akarj találkozni vele, vagy akár szimplán csak beszélgetni. Ha jelen van az életedben, még nehezebb lesz továbblépni, és csak te sérülsz ebben a szituációban. Egy időre töröld ki őt az életedből, koncentrálj más dolgokra, és semmiképp se írj neki üzenetet, ha éppen szomorú vagy!

Rák

Amit eddig csináltál: Szakítás után te azonnal visszazuhansz a szép múltatokba. Újrajátszod fejben a közös élményeket, vidám pillanatokat, és kizárólag a jó emlékeket idézed fel, a rosszról pedig teljesen megfeledkezel. Ezért aztán előbb-utóbb elgondolkodsz az újrakezdésen is, hiszen nem érted, miért is szakítottatok első körben.

Amit tenned kéne: Ne csak a szépre emlékezz, hanem hagyd magadnak felidézni a rosszakat is. Hiszen a kapcsolatnak minden részlete számít, és nem szabad illúziókba ringatnod magad. Akár az is jó ötlet, ha összeírod, miért volt jó együtt lenni az exeddel, és azt is, miért volt rossz; ez segít, hogy tisztábban lásd a helyzetet.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást