7 álomszép esküvői smink – inspirációk a Nagy Napra

7 álomszép esküvői smink – inspirációk a Nagy Napra

Címlap / Stílus / Arc / 7 álomszép esküvői smink – inspirációk a Nagy Napra

Ha tavasz végén, esetleg nyáron mondod ki a boldogító igent, akkor neked szól a következő cikkünk, amelyben csodaszép esküvői sminkeket mutatunk neked.

Nem mindegy ugyanis, milyen színeket használsz, ha egy melegebb évszakban tartod az esküvőt, de segítünk neked ebben eligazodni.

Egyszerű, de nagyszerű: a natúrsmink

A legtöbb arcszínhez és szemszínhez tökéletesen passzolnak a nude, natúr árnyalatok, amelyeket a kevesebb néha több alapon érdemes az esküvői sminkbe is belevinni.

Egy nude, gyöngyházfényű szemhéjpúder, kombinálva egy kis szempillaspirállal, máris csodaszép szemsminket eredményez.

Szükséged lesz még egy enyhe, rózsás arcpírra, és egy barackos-rózsás árnyalatú, visszafogott szájfényre is, és máris kész a tökéletes make-up!

Csak fehérben!

Ha számodra az esküvő minden szempontból egyet jelent a fehér színnel, akkor a sminkedet is készítsd el így.

Egy tökéletes alapozás után kezdj a szemekkel: egy enyhén gyöngyházas fehér szemhéjpúderre lesz szükséged, amit az alsó és a felső szemhéjadra is fel kell vinned egy halvány rétegben, majd a szemzugokban és a szemeid szélén egy picit ráerősíteni.

Egy sötétszürke szemhéjpúderral emeld ki halványan a külső szemzugokat, majd spirálozz.

Ha egy nude rúzzsal kiemelted a szádat is, egy picit kenj a fehér szemhéjporból az ajkaidra is.

 

Az üde barack

Ha tavasz típus vagy, akkor a legtökéletesebb szín a számodra a barack lesz, amelyet a szemhéjadon egy enyhe aranyfénnyel érdemes kombinálnod.

Egy halvány tusvonal után spirálozz, majd jöhet a barack színű arcpír is.

Ha a szádra már soknak éreznéd ezt az árnyalatot, akkor egy enyhe rózsás színű szájfényt válassz.

 

Nyáron is lehet füstös a sminked

Ha imádod a füstös szemsminket, bátran elkészítheted egy tavaszinyári esküvőre is, csak arra figyelj, hogy mindenképpen metálosan csillogó árnyalatot válassz a szemhéjporból.

A szádra vagy barack, vagy enyhe rózsaszín szájfényt használj, és csak nagyon szolidan pirosíts, hogy a szemed maradjon hangsúlyosabb.

 

Aranyos csillogás

Az egyik legszebb esküvői sminkszín az arany, amiből érdemes óarany árnyalatot választanod a szemeidre.

A szempillaspirálon kívül nem is érdemes mással keretezni ezt a szemsminket, arcpirosítónak pedig egy szintén aranyos csillogású, barackos verzió az ideális.

A halvány rózsaszín tökéletesen illik az óaranyhoz, ezért válassz ilyen rúzst, lehetőleg olyat, amely matt, és nem fényes.

Vintage hatás

A ’40-es évekre jellemző, cicás, ívelt tusvonal uralta vintage make-up igazán nőies, amelyet bátran bevethetsz egy nyári esküvőre.

A szemeidre bézs vagy gyöngyházas fehér alapot kenj, mielőtt elkészíted a tusvonalat, rúzsból pedig gyönyörű vöröset válassz.

Az arcpír legyen visszafogott, halvány, és ne feledkezz el a szempillaspirálról sem, hogy még igézőbb legyen a pillantásod.

 

Világosbarna szemek

Barnából a fényes, tejeskávés, világos árnyalatok a legjobbak egy tavaszi-nyári esküvő szemsminkjéhez, és ezt érdemes egy halvány, arany szemhéjpúderrel kombinálnod.

A szempillaspirál után jöhet a natúr rúzs, egy kis gyöngyházas szájfénnyel, és egy világos rózsaszín arcpír a tökéletes menyasszonyi sminkez.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást