Egyszerű és gyors módja a Húsvétról megmaradt főttojások felhasználásának.
Hozzávalók
– 6 kemény főttojás
– 15 dkg kockára vágott főtt csirkehús
– 5 evőkanál majonéz
– 1 evőkanál finomra vágott hagyma
– 1 teáskanál mézes mustár
– 1/2 teáskanál őrölt mustármag
– 1/2 teáskanál kreol fűszerkeverék (1/4 teáskanál fűszerpaprika és fokhagyma por, 1 csipet bors, szárított kakukkfű és őrölt kömény)
– pár csepp csípős paprikás krém
– 1 evőkanál friss apróra vágott petrezselyem
Elkészítése
1. Vágd el a tojásokat hosszában, távolítsd el a sárgáját és tedd a fehérjét félre.
2. Egy kis tálba törd át a tojások sárgáját. Keverd hozzá a csirkét, majonézt, hagymát, mézes mustárt, őrölt mustárt, kreolt és paprika krémet.
3. A keveréket kanalazd át a tojásfehérjébe és szórd meg friss petrezselyemmel. Tedd hűtőbe tálalásig.