A garnélarák az egyik legnépszerűbb élelmiszer a tenger gyümölcsei közül. Készíthető tejszínesen, fokhagymásan, grillezve, spagettival vagy salátaként tálalva, és még megannyi más módon, így egy igazán izgalmas hozzávalóról van szó. Ami pedig még különlegesebbé és figyelemre méltóbbá teszi, hogy az egészségünkre is remek hatással van. Így, ha eddig esetleg mellőzted, vagy még nem is kóstoltad ezt a finomságot, ideje, hogy gyakrabban fogyaszd. Az is előfordulhat, hogy sokszor találkoztál már az étlapon a garnélarákkal, de mégsem merted megrendelni. Szereted a friss tengeri ízeket, de kételkedsz benne, hogy biztosan jót tesz az egészségednek, vagy megfelelően van-e elkészítve? Ami az egészségügyi előnyeit illeti, azokból kifejezetten sok van, ha pedig nem bízol meg az éttermi kínálatokban, akkor néhány apróságot figyelembe te is könnyen elkészítheted. Na és hogy miért olyan jó, ha így teszel?
5 oka is van, amiért több garnélarákot kellene enned
Címlap / Életmód / Táplálkozás / 5 oka is van, amiért több garnélarákot kellene enned
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!