Párkapcsolat / Szerelem

6 dolog, ami miatt minden férfi izgul – Csak jól rejtegetik

6 dolog, ami miatt minden férfi izgul – Csak jól rejtegetik

4. „Elég vicces vagyok? Izgalmas a személyiségem?”

Meglepődnél, hány férfi olvas önismereti könyvet, amikor senki sem látja őket! Ahogy te is elgondolkodsz néha azon, hogy a személyiséged mennyire vonzó valójában, úgy ez az ő fejükben is megfordul.

Ráadásul ők nehezebb helyzetben vannak, hiszen nekik kell kezdeményezni, pár perc alatt pozitív benyomást tenni, és utána is szórakoztató, vicces karakterben maradni. Az, hogy egy pasinak milyen a humorérzéke, óriási fontossággal bír, úgyhogy érthető, ha ők is izgulnak amiatt, hogy mennyire találják mások vonzónak a személyiségüket.

5. „Nem leszek ettől papucs?”

Te is hallottál már olyat, hogy valakik arról beszélgetnek, hogy X és Y kapcsolatában a nő viseli a nadrágot? A papucsférj fogalma már nagyon régóta létezik, és nincs olyan férfi, aki ne próbálna meg mindent elkövetni azért, hogy véletlenül se illessék ezzel a jelzővel. Ezért viszont nehéz eldönteniük, mikor és mennyire vegyék át az irányítást, vagy hogy mire bólintsanak rá (pláne a haverok társaságában). Elég nehéz így lavírozni a döntések között, igaz?

6. „Mi van, ha egyedül maradok?”

Egy darabig mindenki jól érzi magát szingliként, de előbb-utóbb eljön az a pont, amikor felmerül a kérdés: egyáltalán találok magamnak valakit a jövőben? Ahogy a nők is félnek attól, hogy egyedül maradnak, és nem találják meg az Igazit, addig ez a férfiaknál is nagyon gyakori gondolat.

A különbség, hogy míg a nők beszélgetnek erről, a pasiknál ez nem jöhet szóba, maximum a lánybarátok társaságában. Úgyhogy amikor legközelebb randizol valakivel, aki régóta nem élt kapcsolatban, érdemes tudnod, hogy titkon ő is nagyon izgul amiatt, hogy ebből a találkozóból valami több legyen!

Oldalak: 1 2

1 hozzászólás

 • Avatar
  janika
  2021.04.07., 15:22

  azonosizgurnakhogy neme vólte ávós a natypapa? neme vólt e mungásör a natymamma? jóle főze a felesék ezenis izgurnak sokann
  neme öregecskedike meg a felesék mielőbb????

  Válasz

Írj egy hozzászólást