5 testalkat, 6 üzenet hozzá. Így fogadd el a saját adottságaidat!

5 testalkat, 6 üzenet hozzá. Így fogadd el a saját adottságaidat!

Címlap / Stílus / Test / 5 testalkat, 6 üzenet hozzá. Így fogadd el a saját adottságaidat!

Saját magunk elfogadása életünk egyik talán legnehezebb feladata. Köszönhető ez részben a mai társadalom által felállított elvárásoknak, illetve az önmagunk által kreált testképzavarnak. Nem gondolnánk, hogy nagyszüleink sokat gondolkoztak azon, hogy éppen felugrott e rájuk egy-két plusz kiló, mivel voltak ennél fontosabb dolgok is az életükben. Mi abban szeretnénk neked segíteni, hogy hogyan barátkozhatsz meg azzal a testalkattal, amivel a sors megáldott.

Ha fiús vagy

Utálod fiús testalkatodat? Pedig, ha tudnád, hogy ez az az alkat, amit a legjobban lehet öltöztetni.

Gyakorlatilag bármi jól áll rajtad, ha kell, csodás derekat varázsolhatsz magadnak, viszont akkor sem kell izgulnod, ha egy kicsit testhezállóbb miniben kell végig táncolnod az estét.

Nyáron biztos, hogy a legtöbb nő téged irigyel, mivel szabadon, melltartó nélkül élvezheted az izzasztó napokat, amit valljuk be, nem mindenki tehet meg.

Bár tudjuk, hogy te kerek csípőről, nagy popsiról és mellekről álmodozol, jó, ha tudatában vagy annak, hogy a másik oldal pont a te Jolly Joker testalkatodról álmodozik.

A nagybetűs NŐ

Vagyis van melled, feneked, csípőd, gyönyörű derekad, soroljuk még? Gyakorlatilag mindennel rendelkezel, amiért megőrülnek a férfiak.

Fogadjunk, te valamiddel mégis elégedetlen vagy. Talán túlságosan narancsbőrös a combod, vagy túl méretes a feneked? Esetleg a melleidet érzed rakoncátlannak?

A legjobb tanács, amit neked adhatunk, hogy szeresd meg ezeket a „kellemetlen” tulajdonságaidat, hiszen ettől te még ugyanolyan gyönyörű vagy!

Még a legtökéletesebb testű modellek is szenvednek a narancsbőrtől és ők maximum álmodoznak azokról a domborulatokról, amikkel te alapból rendelkezel.

Haspókok

Vannak nők, akik, ha híznak, akkor kizárólag a hasukra megy a felesleg. Ők a haspókok.

Na, ha most csodálkozva várod, hogy ebben az alkatban mit lehet szeretni, akkor csak figyelj!

Ezeknek a nőknek lehet, hogy nagyobb a hasuk térfogata az átlagnál, viszont az is biztos, hogy olyan virgácsokkal rendelkeznek, melyektől szem nem marad szárazon. Mikor az élet ad és elvesz.

Bár lehet, hogy soha nem fog látszódni a hat kocka a hasukon, de abban biztosak lehetünk, hogy istenien mutatnak majd a legmagasabb sarkú cipőkben és, hogy formás lábaikkal uralni fogják a nyarat.

Kicombosodtál?

Egy mondat, ami után legszívesebben megütnénk a kérdezőt, de ehelyett inkább légy büszke formás lábaidra.

Ha deréktól lefele vagy erősebb, akkor neked a felsőtestedet kell kihangsúlyoznod, ami azt jelenti, hogy felejtsd el a bő pulcsikat, helyette válassz szexi body-kat, vagy toppokat.

És felejtsd el, hogy rejtegeted a lábaidat!

Igenis, viselhetsz szűk farmert, miniszoknyát és, amit csak szeretnél.

Körtefa

A körte alkatot mindenki jól ismeri, hasonlóan a „nagybetűs NŐ” alkathoz, ők is egy formásabb idommal rendelkeznek, azzal a különbséggel, hogy őket nem áldotta meg a sors nagy mellekkel.

Na, de kell ezért szomorkodni?

Persze, hogy nem, hiszen gyönyörűen állnak rajtad az „A” vonalvezetésű ruhák, nyáron neked sem kell melltartó pánikba esned és nagyon szép derékhangsúlyos ruhatárat állíthatsz össze magadnak.

Üzenet minden testalkatnak!

Bár lehet, hogy nem vagy megelégedve magaddal és azzal, amit nap, mint nap a tükörben látsz, de tudnod kell, hogy így vagy jó, ahogy vagy! Közhely? De még mekkora!

Viszont néha a közhelyeknek is van értelmük.

Gondolj arra, hogy nem hiába születtél ebbe a testbe és igenis feladatod megszeretni a tükörképedet.

De miért ilyen nehéz ez és miért nem magától értetődő?

Hibáztathatjuk a médiát, az elvárásokat, más embereket, de végtére is, ezek nem számítanak, ha te szereted és elfogadod önmagad.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást