5 Instagram oldal, ahonnan inspirációt meríthetünk karácsonyra

5 Instagram oldal, ahonnan inspirációt meríthetünk karácsonyra

Címlap / Otthon / 5 Instagram oldal, ahonnan inspirációt meríthetünk karácsonyra

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én mindig irigykedve tekintek azokra, akik már december elején tökéletes karácsonyi hangulatba öltöztetik a lelküket, és ezzel együtt a környezetüket is! Nekem erre sosincs kellő kapacitásom, bár minden évben eltervezem, hogy idén más lesz, és ráhangolódom én is az ünnepekre időben.

Ahhoz, hogy ezt valamelyest megvalósíthassam a nagy rohanásban, kialakítottam azt a szokást, hogy minden nap karácsonyi inspirációs képeket nézek, összegyűjtöm azokat, amiket én is szeretnék megvalósítani, és bár nem mindegyik sikerül, idén eljutottam oda, hogy a hálószoba tökéletes ünnepi hangulatban díszelgett már december elején! Azért, hogy ti is jobban ráhangolódhassatok a karácsonyra, összegyűjtöttem pár Instagram oldalt, ahonnan rengeteg inspirációt gyűjthettek!

@xmasilove

Az igazi karácsonyi paradicsom, ráadásul az év 365 napján! Erről az oldalról tényleg annyi inspirációt gyűjthetsz, amennyit csak elbírsz!

Hangulatfotók, DIY kreációk, dekorációk, ruhák, sütemények, és lényegében MINDEN, ami karácsony, az itt megtalálható.

Számomra az egyetlen hátránya, hogy rengeteg kép van, ami nem a felhasználó közvetlen tulajdona, viszont a legtöbbnél nincs feltüntetve a forrás, így, ha például egy DIY dolgot szeretnék megtalálni, akkor komolyabb nyomozásba kell fogjak.

Ha viszont csak a hangolódás céljából keresitek fel az oldalt, vagy, csak mert ti is annyira imádjátok a karácsonyt, mint én, akkor tökéletes oldal lesz számotokra is!

@minimaliving

Ha ti is inkább a minimalista oldalát szeretitek megragadni a karácsonynak, és abszolút giccsmentesen kivitelezni az ünnepeket, akkor ez az oldal abszolút nektek szól! Kasia oldala telis-tele van minimalista inspirációkkal, legyen szó dekorációról, ételről, ruhákról vagy bármi másról!

Én speciel az év 365 napján követem, hiszen imádom a minimál dolgokat, még ha magam körül nem is mindig tudom őket megvalósítani!

Gyönyörű fotókat publikál napról-napra, és ráadásul van egy tünemény nyuszija és egy kutyusa is, akik szívesen pózolnak neki pár cuki fotó erejéig!

@viraglauravirag

Ha a karácsony púderes oldalához kerestek inspirációt, akkor Timi oldala tökéletes lesz számotokra! Virágok, tündéri dekorációk, csillogás és isteni finomságok mindenütt!

A @viraglauravirag oldalt nem csak karácsony környékén érdemes felkeresni, ha egy kis feltöltődésre vagy inspirációra vágytok, hiszen minden évszakban mesés dekorációs és hangulatos képekkel kápráztatja el a követőit!

A bónusz, hogy a legtöbb dekoráció és termék megvásárolható Timi üzleteiben!

Vagy az általa írt könyvből elleshetjük az elkészítési módokat is, ha saját kezűleg szeretnénk olyan csodákat kreálni, mint amiket megoszt!

@flatlays

A flatlay fotók idén robbantak be igazán kis hazánkban is a köztudatban, ez az oldal pedig a tökéletes gyűjtőhelyük!

Természetesen számtalan más oldal specializálódott erre a témára, én mégis ezt kedvelem a leginkább, ugyanis ez nem követ egyetlen tematikát sem, tehát nem csak ételeket, sminkeket vagy hasonlókat találhatunk meg rajta, hanem vegyesen mindent!

Így számtalan karácsony témájú flatlay fotó vár ránk itt, akár süteményről, akár kiegészítőkről van szó! A legtöbbnél pedig be is van jelölve az eredeti tulaj, így még a receptek vagy az elkészítési módok is könnyedén fellelhetőek!

@vscohun

A képszerkesztő magyar kirendeltsége amúgy is csodálatos képek gyűjtőhelye, most azonban kihívást hirdettek, miszerint a legjobb karácsonyi képeket keresik, aminek következtében az oldalt elárasztották a szebbnél-szebb téli és ünnepi hangulatú képek!

A legtöbb ugyan inkább hangulatkép, mint inspirációforrás, de azért akad közöttük az is!

Ha pedig csak melengetni szeretnénk a lelkünket, és valahol havat is látni, ha már egyelőre a városban nincs, akkor mindenképpen érdemes felkeresni az oldalt!

Hátha fellelkesültök, és készítetek egy nyertes fotót is a kihívásra!

.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást