Párkapcsolat / Szerelem

30 napos szerelmes kihívás: íme a hatodik hét feladatai!

30 napos szerelmes kihívás: íme a hatodik hét feladatai!

Elérkeztünk a kihívás utolsó hetéhez és őszintén bízunk benne, hogy feladataink segítségével sikerült újra összemelegednetek még jobban a szerelmeddel. Ahhoz pedig, hogy az öröm teljes legyen, az utolsó öt napot is használjátok ki 100%-ban!

26. nap – Új közös sorozat

Keressetek magatoknak egy olyan sorozatot, amit még egyikőtök sem látott és mindkettőtöket érdekel. Szerencsére már hazánkban is elérhető a Netflix, így nem kell a kommersz műsorokra hagyatkoznotok.

Miután pedig megnéztétek az első részt, osszátok meg egymással, hogy mit gondoltok róla. Nem csak jó lesz összebújni kicsit a TV előtt, de bizonyított tény, hogy azok a párok, akik rendszeresen beszélgetnek nem hétköznapi témákról is, sokkal boldogabbak.

27. nap – Ünnepeljetek

Mindig történik valami, aminek lehet örülni, bizonyára ez a ti életetekkel sincs másképp. Mindegy, hogy mekkora dologról van szó, de azt ünnepeljétek meg!

Nem kell nagy bulit csapni, elég ha elmentek a kedvenc cukrászdátokba és esztek egy sütit, vagy vesztek egy kis epret és pezsgőt és koccintotok egyet este az ágyban.

Kutatások bizonyítják, hogy azok párok, akik gyakran „ünneplik” a jó dolgokat együtt, sokkal jobban bíznak egymásban és mélyebb köztük az intimitás.

28. nap – Készítsetek időkapszulát

Persze nem kell elásni és 30 év múlva újra előkotorni, elég ha magatoknak betesztek pár dolgot egy dobozba és megbeszélitek, hogy mondjuk két év múlva ezen a napon kinyitjátok. Tehettek bele közös fotókat és tárgyakat is, de mindketten írjatok egy-egy papírra pár sort, hogy hogyan képzelitek el a kapcsolatotokat két év múlva.

Tegyétek bele ezeket is, de ne olvassátok el, hogy mit írt a másik. Nagyon jó érzés lesz később ezeket visszanézni, ráadásul azok a párok, akik pozitívan néznek a jövőbe, nagy eséllyel boldogabbak lesznek, mint azok, akik csak a jelen problémáival foglalkoznak.

29. nap – Hívjátok ki egymást…

…valamilyen játékban. Lehet ez szókirakós, de akár futóverseny is. A versenyszellem mindkettőtök pozitív énjét hozza majd elő, ez pedig jó hatással van a kapcsolatotokra is.

A „nyertes” fél megtaníthat valami újat a „vesztesnek”, ezzel is kicsit felturbózva a kapcsolatot, hiszen így mindkét fél nyer. Az egyik taníthat és ezzel extra figyelmet kap, a másik pedig tanulhat és ezzel extra törődést kap.

30. nap – Egy este külön

Eddig minden este együtt voltatok és közös programokat csináltatok. Most ahhoz, hogy ezt valóban értékelni is tudjátok, az utolsó estét töltsétek külön, hogy érezhessétek mennyire megerősödött köztetek a kötelék és, hogy mennyire hiányoztok a másiknak.

Így mindketten sokkal jobban fogjátok várni, hogy újra találkozzatok egymással. Így újult erővel vethetitek bele magatokat a szerelem rózsaszín ködébe.

A 30 napos szerelmes kihívás többi hete:

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást