Szerelem / Szex

TOP 3 szex-kihívás, ha feldobnád a hálószobai életedet

TOP 3 szex-kihívás, ha feldobnád a hálószobai életedet

A Dailymail brit magazinban megjelenő cikkben számos praktikus ötletet olvashattam arra vonatkozóan, miként tudnánk feldobni a szexuális életünket – ezek közül szemezgettem ki a TOP 3-at!

Minden napnak legyen szexuális tartalma

Miért jó? Nem feltétlenül jók azok a kihívások, amik arra ösztökélnek, hogy igenis minden nap szexelj a szerelmeddel, mert ez egy idő után nem életszerű és erőltetett is lehet, ami éppen az ellenkező hatást váltja ki.

Ugyanakkor a szerelem, a vonzalom fenntartását tekintve nélkülözhetetlen, hogy minden napban legyen valami plusz, egy kis extra, aminek szexuális tartalma van. Ezzel kifejezhetitek a másiknak, hogy még mindig szexinek és csábítónak tartjátok, és várakozással telve várhatjátok, mire eljön az ideális pillanat az együttléthez.

Hogyan csináljátok? Gondolkodjatok érzékien, szexin, próbáljátok meg felidézni az első néhány hónapot! Mit csináltatok akkor? Sokat csókolóztatok? Együtt fürödtetek? Folyton összebújva tévéztetek? Masszázzsal, vagy orális szexszel kényeztettétek egymást?

Legjobb szex kihívás
South_agenncy/istockphoto.com

Jelöljetek ki egy időtartamot, ami alatt mindketten figyeltek arra, hogy minden egyes nap legalább egyszer sort kerítsetek valami olyan szexuális tevékenységre, amik inkább csak előjátéknak, a vágy kifejezésének felel meg! Ha pedig úgy hozza a kedvetek, természetesen ne is álljatok ellen a folytatásnak!

Miért működik? Kiszakít attól a koncepciótól, hogy a szexnek van eleje, közepe és vége, valamint abból a nézetből, hogy a vágy megnyilvánulása csakis a tényleges együttlét lehet. 

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást