Az ünnepi vacsorának is méltó zárásai lehetnek ezek a koktélok, amikkel új szintre emelheted a vendéglátást.
3/5 Pezsgős-narancsos granita koktél: méltó az ünnephez
Hozzávalók: 4 ½ csésze friss narancslé (14 narancsból)
¾ csésze porcukor
Bodzaviráglikőr, például St-Germain
2 üveg (egyenként 750 ml-es) pezsgő
Elkészítés: Keverd össze a narancslevet és a cukrot, amíg a cukor feloldódik. Tedd át egy négyzet alakú sütőedénybe. Fagyaszd le, 30 percenként kapard körbe az oldalát, és villával törd össze a csomókat, amíg egyenletesen megdermed, körülbelül 2 1/2-3 óra alatt. Fedd le fóliával. A granita 1 nappal korábban is elkészíthető, és tálalásig a fagyasztóban tartható. Kanalazz 1/2 csésze granitát 12 pohárba, és adj hozzá 1/2 teáskanál likőrt. Töltsd fel a poharakat pezsgővel.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!