A zodiákusod is befolyásol: ezek a jegyek sokkal inkább extrovertáltak, mint mások

A zodiákusod is befolyásol: ezek a jegyek sokkal inkább extrovertáltak, mint mások

Címlap / Életmód / Ezotéria / A zodiákusod is befolyásol: ezek a jegyek sokkal inkább extrovertáltak, mint mások

Ikrek

Az Ikrek egyértelműen az extrovertáltak közé tartoznak: lételemük a jövés-menés, mindig pörgősek, képtelenek nyugton maradni.

Nagyon kíváncsiak, nyitottak, bárkivel képesek szóba elegyedni.

Igazi, nagybetűs társadalmi életet élnek és folyton felkelti valami az érdeklődésüket.

Ugyan többnyire nem mélyednek bele mások személyiségébe, tehát nem ásnak túl mélyre az ismereteiket illetően, felszínesen gyakorlatilag mindenkivel jó kapcsolatot ápolnak.

Mondhatjuk, hogy nem hallottak a szégyellőségről, vagy ha mégis, a legkevésbé sem foglalkoznak vele, egyszerűen nem érzik magukat kényelmetlenül mások társaságában. Éppen ellenkezőleg!

Nyilas

A Nyilasok az Ikrek hasonlóan nagyon nyíltak sőt, néha túlságosan is azok: nem ritka, hogy tényleg mindenkivel igyekeznek jóban lenni, még azokkal is, akikkel alapvetően egyáltalán nem ápolnak jó viszonyt.

Nagyon ritkán válnak csak félénkké, jóval jellemzőbb rájuk, hogy szeretnek pozitív benyomást kelteni másokban, tehát örömmel barátkoznak, szívesen nyitnak az emberek felé.

Néha kicsit harsányabb az alaptermészetük, máskor viszont inkább jó hallgatóságnak bizonyulnak.

Az mindenesetre biztos, hogy rugalmasak, és jól alkalmazkodnak az új élethelyzetekhez is.

Oroszlán

Az Oroszlánokat nem kell félteni, ha extrovertáltságról van szó: ők a legfeltűnőbb, legharsányabb jegyek közé tartoznak.

Imádnak a középpontban lenni, szeretnek versengeni, kedvelik, ha mindenki rájuk figyel.

Távol áll tőlük a félénkség, olyannyira, hogy nem csak saját álláspontjuk mellett állnak ki nyíltan és őszintén, a szerintük védteleneket is szívesen képviselik.

Elkötelezettek a céljaikat, a sikereiket illetően, és bár nem szívesen hagyják el a komfortzónájukat (félnek a nyílt sikertelenségtől), mégis kockáztatnak, ha kell.

Kos

Tűzjegyűek lévén a Kosok sem éppen szerény és visszahúzódó emberek: imádják a társasági életet, és folyton keresik, kikkel ismerkedhetnek meg, hogyan tehetnek szert új kapcsolatokra.

Nyíltak és időnként bántóan őszinték, természetesen magabiztosak, amihez csatlakozik egy adag önhittség – ezek alapján már nem is csoda, hogy nem éppen az introvertáltak közé soroljuk őket.

A Kosok bátrak és szeretik a kihívásokat, ellenben utálják, ha bárki megpróbál beleszólni az életükbe, ezért nem kifejezetten könnyen kezelhetőek.

Ám éppen ezért van az, hogy nem jönnek egykönnyen zavarba, gond nélkül „eladják magukat”, még akkor is, ha nem is annyira értenek ahhoz, amit csinálnak.

Vízöntő

A Vízöntők közé nagyon becsületes, szeretnivaló emberek tartoznak, akik tisztelettel vannak mindenki iránt.

Cserébe természetesen ugyanezt el is várják, ami időnként nem könnyű, mert ők mindig a saját szabályaik szerint élnek.

Mindenesetre az megkérdőjelezhetetlen, hogy nyitott személyiségek, örömmel elegyednek szóba bárkivel és barátságosan bánnak azokkal, akik bármilyen okból kifolyólag az útjukba kerülnek.

Időnként persze ők is szeretnek elvonulni és hajlamosak arra, hogy ekkor inkább introvertáltak legyenek, de egyébként kifejezetten extrovertált emberek.

Mérleg

A Mérlegek érdekes átmenetet képeznek az introvertált és az extrovertált emberek között.

Bizonyos esetekben ugyanis, pl. amikor fel kell lépni egy ügy mellett, vagy ki kell állniuk magukért, hajlamosak inkább a konfliktuskerülésre, a visszavonulásra támaszkodni.

Ugyanakkor, ha a barátságosságról, a nyíltságról és a közvetlenségről, elfogadásról van szó, nagyon is extrovertáltak.

Imádnak beszélgetni, szeretik a szép dolgokat, kedvelik a társasági életet, fontos számukra a család, alapvető számukra, hogy mindig kedvesek másokkal.

Ellenben nem nagyhangúak, figyelemfelkeltőek, nem szeretik, ha minden körülöttük forog.

.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást