A Vízöntő szerelmének fény- és árnyoldalai

A Vízöntő szerelmének fény- és árnyoldalai

Címlap / Életmód / Ezotéria / A Vízöntő szerelmének fény- és árnyoldalai

A Vízöntők a lehető legbonyolultabb szerelmi élettel rendelkeznek. Egyáltalán nem könnyű rajtuk kiigazodni, ahogy azt sem egyszerű kideríteni, mire vágynak, hiszen sokszor ők maguk sem tudják tisztába rakni az érzelmeiket.

Nehezen döntenek, még nehezebben terveznek

A legtöbb Vízöntő szélsőségesen éli meg az érzelmeit. Egyszerre vágynak a mindent elsöprő, szenvedélyes és igazi szerelemre, miközben mindennél jobban féltik a szabadságukat és azt, hogy valaki korlátozni fogja a személyes terüket. Éppen ez okozza a legtöbb feszültséget és félreértést a párkapcsolatokban. Egy Vízöntő mellett könnyen megeshet, hogy meglepetések sora ér, és egyáltalán nem fogod tudni kiszámítani, mi fog történni a következő pillanatban. Mivel ilyen erős kettőség él bennük, sokszor hangulatemberként viselkednek, amit senkinek sem egyszerű elviselni.

Nehezen élik meg az érzelmeiket, és még nehezebben mutatják ki, mire vágynak.

Gyakran a mának élnek, nem hoznak könnyen nagyobb volumenű döntéseket, és mivel a pillanatot próbálják átélni, sokszor bizonytalan jövőkép elé néznek.

Imádják a tartalmas eszmecseréket

A Vízöntő szerelmének fény- és árnyoldalai

Pozitív tulajdonságaik közé sorolhatjuk, hogy nagyon érzelmesek, barátságosak, őszinték és nyíltak. Igazán közel férkőzni azonban nem éppen egyszerű hozzájuk, nem csak azért, mert féltik az intim szférájukat, hanem mert rettegnek az említett elköteleződéstől.

Valódi idealisták, szeretik és keresik az újításokat, imádják a modern kütyüket, a technológiát pedig csodálják.

Kinek előny, kinek hátrány, de a legtöbb Vízöntő imád filozofálni, velük igazán nem nehéz mélyenszántó beszélgetéseket, eszmecseréket folytatni, akár egészen elvont témákról. Nehezen viselik azonban, ha valakinek nagyon lassú az észjárása, a butaság, tájékozatlanság, és a gyakran ebből fakadó, sértő viselkedés erősen bántja a Vízöntők érzékeny lelkét. Hasonlóan letargiába taszítja őket, ha kénytelenek szembesülni a gonoszsággal és az aljassággal, ami sajnos sok helyen körbevesz bennünket.

Vérbeli különcök

A Vízöntőknek gyakran vannak „extrém” tulajdonságaik, hobbijaik, vagy éppen munkájuk, úgy is mondhatjuk, hogy jellemző módon különcök. Ezzel azonban teljes egészében tisztában vannak, és nem is zavartatják magukat miatta – kifejezetten örülnek, hogy ilyen társadalmi szerepben tündökölhetnek, és nem is akarnak beállni a sorba.

A legnehezebben megfogható férfiak

A Vízöntő szerelmének fény- és árnyoldalai

Egy Vízöntőnél sosem lehet nyugodtan hátradőlni, nem érezheted azt, hogy most már minden rendben van köztetek, és semmi különlegeset nem kell tenned azért, hogy magad mellett tartsd. Ez a zodiákus különösen érdeklődő és kíváncsi, hajtja a tudásszomj, mindent fel akar fedezni. Emiatt azonnal elbizonytalanodik a kapcsolatában, amint azt érzi, hogy már nem tud számára újat mutatni a partnere.

Egy Vízöntővel tehát csak és kizárólag akkor tudsz hosszú távú kapcsolatot fenntartani, ha állandóan felkelted az érdeklődését, rendszeresen megleped valamivel, amit idáig nem gondolt rólad.

A másik kulcsfontosságú dolog, amire ügyelned kell, hogy sose akard korlátozni a szabadságát. Igen, ez bizonyára számodra is furcsa, különösen, ha a monogám kapcsolatok híve vagy, de itt messze nem csak a hűségről van szó. A legtöbb Vízöntő kicsit magának való, sokan közülük művészek, vagy művészi hajlamúak, szeretnek alkotni, vagy akár csak elvonulni és egyedül lenni. Ez számukra létfontosságú, a személyiségük szerves része, és sajnos könnyebben válnak meg a szerelmüktől, mint szeretett időtöltéseiktől. Ezt bizony el kell fogadnia annak, aki fülig szerelmes egy Vízöntőbe.

Képek forrása: simbiothy/Depositphotos.comMartynova.Katie/Depositphotos.com

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!