Vízöntő a csillagjegyed? Ezekre számíthatsz párkapcsolatban a többi csillagjegytől

Vízöntő a csillagjegyed? Ezekre számíthatsz párkapcsolatban a többi csillagjegytől

Címlap / Életmód / Ezotéria / Vízöntő a csillagjegyed? Ezekre számíthatsz párkapcsolatban a többi csillagjegytől

Ha vízöntő a horoszkópod, akkor még te sem érzed magadat túlságosan egyszerű embernek. Persze, ez nem feltétlenül zavar téged, hiszen éppen emiatt vagy olyan különleges és egyedi.

Cikksorozatunkban megvizsgáljuk mind a tizenkét állatövi jegyet. Ha vízöntő vagy, vajon a többi csillagjegy mit szól a személyiségedhez, ha párkapcsolatról van szó?

Vízöntő – Kos

Minden esély megvan arra, hogy teljesen elbűvöljétek egymást.

A kos szenvedélyessége és intenzív természete lenyűgöz téged, őt viszont könnyen megfogod azzal, hogy milyen határtalan és szabályok nélküli az életed.

Kölcsönösen nagyon érdekes életmódot mutattok meg a másik számára, és ha a kos megpróbálja tiszteletben tartani a te magánszférádat, amit tulajdonképpen ő ugyancsak megkövetel, akkor hosszútávon is jó csapatot alkothattok.

Így egyszerre élhettek meg egy nagyon kötetlen, de lelkileg és testileg is szoros szerelmet.

Problémát csupán az okozhat köztetek, hogy úgy éred, a kos partnered nem figyel eléggé az eszmefuttatásaira, őt viszont feszélyezheti, hogy folyton mindent elemzel, és messzemenő következtetéseket vonsz le ahelyett, hogy egyszerűen csak élveznéd vele az életet.

Vízöntő – Bika

Gyakorlatilag semmi esély arra, hogy ti hosszabb időt együtt töltsetek, ugyanis a legtöbbször még barátként sem viselitek el egymást.

Egyszerűen nem tudtok dűlőre jutni semmiben: a bika partnerednek borsódzik a hátán a szőr a te felfogásodtól, mert szerinte könnyelmű, szabályszegő és felelőtlen vagy. Ezzel szemben te úgy látod, hogy ő földhözragadt, unalmas és a konzervatívok koronázatlan királya. Tulajdonképpen mindkettőtöknek igaza van, a maguk módján illenek rátok ezek a jelzők, ami persze nem feltétlenül óriási gond – ha nem akartok együtt élni.

Mivel vízöntőként igazi szabad szellem vagy, élvezed a pillanat adta lehetőségeket, élményeket és szívesen hagyatkozol a megérzéseidre, valószínűleg nyomban továbbállsz, ha csak a közeledbe kerül egy bika férfi.

Egyébként ez nem is lesz nehéz, mert ő is villámgyorsan szedi a sátorfáját mellőled.

Vízöntő – Ikrek

A hűséget leszámítva kiválóan működhet a szerelmetek. Szinte teljesen egyformák vagytok, azonosak az igényeitek, az elképzeléseitek.

Nincs olyan téma, amit ne tudnátok kivesézni, nem fordulhat elő, hogy elakadjon köztetek a mondanivaló, vagy ne kerülnétek azonnal közös nevezőre.

Talán közületek kerül ki a legtöbb nyitott házasságban élő ember, ugyanis ti egyformán kerülitek a másik névleges, vagy szó szerinti korlátozását. Pontosan emiatt nem jellemző rátok a féltékenység, és mivel ebben a kérdésben is egyetértetek (továbbá nem is féltek róla beszélni), tényleg irigylésre méltó lehet a kapcsolatotok.

Még a munkamorálotok is hasonló, ami persze bizonyos szinten problémás lehet, hiszen nem vagytok kifejezetten kitartóak.

De, ha motiválnak titeket a közös célok, akkor ebben is sikereket érhettek el.

Vízöntő – Rák

Sajnos nagyon különböztök, ezért nem sok esély van arra, hogy igazán boldogok legyetek együtt.

A legnagyobb feszültséget az okozza esetetekben, hogy a rák nagyon családcentrikus, ennélfogva alapvetően komoly kapcsolatra vágyik. Te viszont sokszor azt sem tudod elképzelni, hogy valaha gyereked lesz, nemhogy elviseld a vele és a felnőtt kapcsolattal járó korlátokat. Ez már eleve olyan ellentét, ami a legtöbb esetben minden további lépést ellehetetlenít.

Érdeklődtök egymás iránt, de inkább csak a kíváncsiság hajt titeket: téged a rák érzelmes oldalának a kiismerése nyűgöz le, őt pedig az intelligenciád veszi le a lábáról.

Azonban hosszútávon a te szabadelvűséged és az ő családszeretete egyszerűen nem fér meg egymás mellett.

Az állandó féltékenységi jelenetek pedig az őrületbe fognak kergetni…

Vízöntő – Oroszlán

Bár nagyon érdekes párosítást alkottok, valójában mégis működhet a kapcsolatotok. Ám ehhez áldozatokat kell hoznotok, mégpedig kölcsönösen.

Vízöntőként te egy megfoghatatlan, társadalmi normákkal szembemenő jegy vagy, ami imponáló és vonzó egy oroszlán számára. Úgy érzi, mindenáron meg kell hódítania téged – főleg akkor, ha ő a férfi.

A közös cél az, ami összekovácsolhat bennetek, hiszen kölcsönösen jó oldalatok az, hogy szeretnétek elfogadhatóbbá tenni ezt a világot – csupán más-más eszközökkel dolgoztok. Szerinte inkább az optimista felfogás, a tenni akarás a lényeg, míg te inkább a racionalizmusban és a modern vívmányokban hiszel, ezért remekül kiegészítitek egymást.

Nektek nem is annyira a viszonnyal, mint a párkapcsolatig való eljutással szokott problémátok lenni, úgyhogy, ha a járást már kipiálhatjátok, leginkább csak a kitartásotokon és a toleranciátokon múlik minden.

Vízöntő – Szűz

Érdekesnek mondható a ti kapcsolatotok, ami inkább barátság szokott lenni, nem pedig szerelem. Tudtok és akartok is újat mutatni egymásnak, és intellektuális területen általában egy hullámhosszon pendültök.

Azonban érzelmi téren nem jeleskedtek, sem szóban, sem tettekben nem igazán tudjátok kimutatni, mint éreztek. Már, ha egyáltalán megengeditek magatoknak azt a luxust, hogy elismerten érezzetek valamit.

Sokszor inkább a praktikus, a reális, megfogható oldalát nézitek a kapcsolatoknak, nem pedig az érzelmi szálakat helyezitek előtérbe.

Emiatt akár az egész életeteket is leélhetitek együtt, viszont ez nem jelenti azt, hogy szenvedélyesen szerelmesek, vagy éppen igazán boldogok lesztek. Mégis működhet a dolog, már csak azért is, mert te időnként hajlamos lehetsz néhány titkos hódításra, ami lenyugtat annyira, hogy ismét évekre begubózz a szűz partnered mellé.

Vízöntő – Mérleg

Felettébb érdekes párost alkottok, de nagyon jól működhet a kapcsolatotok, márpedig – ha őszinte akarsz lenni magaddal –, esetedben ez igen nagy szó.

A mérleg partner oldaláról inkább az érzelem, a te szempontodból viszont inkább az ész az, ami dominál, márpedig ezek együtt kiválóan kiegészítik egymást.

A mérleg férfi elbűvöl a kedvességével, lovagiasságával és imádod, hogy minden témára vevő, amit feldobsz. Te hasonlóképpen viszonyulsz hozzá, és komoly hatást gyakorolsz rá azzal, hogy végre egy tájékozott, igazán érdekes személyiségű nővel is megismerkedhet.

Nincs olyan, hogy elakadtok a beszélgetésben, kimeríthetetlen mennyiségű és minőségű témával rendelkeztek.

Emiatt aztán barátként is kifejezetten jó párost alkothattok, de ha helyén vannak az érzelmeitek, akkor szerelmespárként és működhettek, mégpedig hosszútávon.

Vízöntő – Skorpió

Még, ha egymásra is bukkantok valamilyen furcsa módon, akkor sem fog sokáig tartani a kapcsolatotok. Sokkal inkább a másik hibáit veszitek észre, mint előnyös oldalát, ezért gyakran még a barátság sem lesz tartós köztetek, nemhogy a szerelem, vagy éppen a fellángolás.

A te könnyedséged, szertelenséged és optimizmusod egy skorpió szemében nemes egyszerűséggel felelőtlen, éretlen viselkedés. Emiatt gyengének tart és azt is érezheted, hogy lenéz. Persze, ez érthető módon zavar téged, de te sem gondolsz szebbeket róla: öntörvényűnek, sikerorientáltnak és egoistának tartod.

Ha mindezek ellenére mégis összekeveredtek valahogy, a szex sem fog összeláncolni titeket, ugyanis a skorpió férfi végtelenül szenvedélyes, és ez neked egyszerűen túl sok – szerinte viszont prűd vagy

 Úgyhogy ez a kapcsolat csak hihetetlenül szerencsés bolygóállás mellett tud bármi érdembelit produkálni.

Vízöntő – Nyilas

Záros időn belül, sokszor már azonnal megtaláljátok a közös nevezőt, aminek egyszerűen az az oka, hogy igazán hasonlítotok egymásra.

Társasági lények vagytok, akik imádnak gondolkozni, az élet nagy eszméit fejtegetni, utazni, ismerkedni. Jó esély van rá, hogy először barátok lesztek, és csak aztán alakul ki köztetek valami komolyabb. Azonban ez a komoly kapcsolat sem feltétlenül lesz a szenvedélyes és vad szerelem, amire te legbelül igazán vágysz, vagy amit éppen elképzeltél magatoknak.

A személyiségeteket illetően a legnagyobb nehézséget az okozza, hogy mindkettőtöket hajtja a szabadság iránti vágy, tehát törekednetek kell arra, hogy hűségesek legyetek egymáshoz, a szerelmetekhez. Ha sikerül, és fenn tudjátok tartani a vágyat, az érdeklődést a kapcsolatotokban, akkor nagyon jól működhettek együtt. Ellenkező esetben gyorsan rövidre zárjátok ezt a történetet is.

Vízöntő – Bak

Kis eséllyel fog köztetek komolyra fordulni a dolog, bár ez nem azt jelenti, hogy nem bukkanhattok sosem egymásra.

Rátok leginkább az „ellentétek vonzzák egymást” alapelv illik, a kérdés az, hogy ez hosszútávon is működtetni tudja-e a ti – minden valószínűséggel – konfliktussal teli kapcsolatotokat.

Nem szívesen beszéltek az érzelmeitekről, de az biztos, hogy ellentétesek az elképzeléseitek az élethez való viszonyulásról. Míg a bak nagyon realista és sokszor inkább pesszimista, addig te érzelmi-szellemi alapon működsz, és egy ilyen partner kifejezetten rossz hatással lehet a te alaphangulatodra.

De ez nem csak téged zavar, a bakot is idegesíti, hogy mogorvának és távolságtartónak tartod, mert ő nem ilyennek látja magát. Mellettetek szól, hogy könnyen egymásra hangolódhattok, ha lecseng a kezdeti őrület, és tartós lehet a kapcsolatotok, ha nem lángoló szerelemre, hanem inkább nyugalomra vágytok.

Vízöntő – Vízöntő

Egy húron pendülhettek, de inkább csak barátként. Amíg nem kell semmi komolyról dönteni, semmi érdemlegeset tenni, addig kifejezetten jól együtt tudtok működni, és jól is érezhetitek magatokat a kapcsolatotokban.

Később azonban nem igazán tudtok dűlőre jutni, főleg nem a szerelemben. Nem vagytok kifejezetten erotikusak, szenvedélyesek, sokszor külön-külön sem, nemhogy együtt. Számotokra ez egyszerűen nem túlságosan fontos, ezért kívülállók akár úgy is gondolhatják, hogy nem egy pár vagytok, hanem csak szimplán barátok.

Bár nyitottak vagytok, a szerelemben mégis visszafogottak, és amikor tenni kellene valami a kapcsolatotok érdekében, akkor sokszor inkább a másiktól várjátok a megoldást.

Azonban vízöntő-vízöntő páros esetében így csak oda-vissza adogatjátok a labdát. Szóval nem kizárt, hogy ti összejöttök, de azért az kérdéses, a sok közös vonás ellenére, mennyire egészítitek ki egymást.

Vízöntő – Halak

Tulajdonképpen nagyon boldogan és gondtalanul élhettek együtt, ám ez sok esetben csak a felszín. Gyakran előfordul, hogy – bár ezt magatoknak sem valljátok be – de sosem nyíltok meg igazán egymásnak.

A halak végtelenül érzelmes, törődő, sokszor már túlságosan is számodra, és ez bezárkózásra kényszeríthet. Ő azt fogja érezni, hogy sosem ismert ki igazán, és ebben igaza is van.

Te viszont szinte kényszert érzel rá, hogy visszavonulót fújj, mert képtelen vagy annyira feloldódni, hogy teljesen átadd magadat valakinek.

Ez egy feloldhatatlan, belső feszültség lehet mindkettőtökben, ami persze még nem jelenti azt, hogy szakítani is fogtok miatta.

Sok egyéb területen jól kiegészítitek egymást, de nem lesz kifejezett állóvíz a kapcsolatotok, azzal mindketten kalkulálhattok.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást