Arc / Stílus

A világ 8 ikonikus szépségterméke – mindenki ezeket használja

A világ 8 ikonikus szépségterméke – mindenki ezeket használja

Akár egy dizájner táska, a szépségápolási termékek között is akadnak olyan darabok, amelyek értékkel bírnak. Egy biztos, ha az alábbiak közül bármelyiket megpillantjuk egy-egy neszesszerben vagy a fürdőszobában, tudhatjuk, a tulajdonos egy igazi beauty gourmet. A lista résztvevői egytől egyig ikonikus, közkedvelt szépségtermékek, úgyhogy aki valamelyik még nem próbálta, itt az ideje tesztelni! 

Kezdjük is az arctisztításnál

Ha a napi rutinon megyünk sorra, tuti, hogy mindenki kipróbálta már a Bioderma micellás vizét, amely egyébként egy annyira népszerű termék, hogy a világon minden 3. másodpercben eladnak belőle egy üveggel. Persze ezen nem csodálkozunk, mert nagyon gyengéd a bőrhöz, szuper vele lemosni a sminket és még hidratál is. A micellás tisztítás azonban nem egyenlő a reggeli arcmosással, erre azért figyeljünk.

Éjjeli szépítő

Tudtátok, hogy Estee Lauder magyar származású volt? A leghíresebb Advanced Night Repair szérumának pedig 1982 óta töretlen a sikere, bár manapság már jó pár koncentrátumban és termékvariációban elérhető és a formulát is korszerűsítették, az alapokat nem vesztette el és még így is messze vezeti a népszerűségi listák élét.  

Oldalak: 1 2 3 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást