Vigyázat, előre kinyitogatni tilos! Rafinált adventi naptárak

Vigyázat, előre kinyitogatni tilos! Rafinált adventi naptárak

Címlap / Otthon / Vigyázat, előre kinyitogatni tilos! Rafinált adventi naptárak

Az Adventi naptárakat kisgyermekként is imádtuk.

Te is kinyitogattad egész hónapra előre, aztán gondosan visszazártad, hogy ne tűnjön fel a szüleidnek? Most sincs ez másként, akár csokoládékat, akár üzeneteket, vagy mini-kozmetikumokat is rejtünk el bennük.

Hab lehet a tortán, ha teljesen személyre szabott, saját készítésű Adventi naptárt boncolgathatunk! Ráadásul a legegyszerűbb megoldásokhoz tényleg nincs szükség kézügyességre vagy hatalmas kiadásokra, viszont az az öröm, amit annak az arcán láthatunk, akit egy ilyen csodás meglepetéssel ajándékozunk meg, vagy amit érzünk, ha ilyet kapunk egy szerettünktől, na, az leírhatatlan!

Smink- és szépségápolási termék imádóknak

A boltban kapható változatok kissé személyre szabottabb és kedvezőbb árú verziója.

Ha nem vagyunk teljesen biztosak abban, az ajándékozott fél pontosan milyen termékeket vagy márkákat, esetleg árnyalatokat kedvel, érdemes mindenből termékminta vagy utazó méretet választani.

Ha pontosan tudjuk, mik azok, amiknek örülne az illető, beszerezhetjük a normál verziókat is belőle. Krémek, sminktermékek, tusfürdők, gyertyák, bőrápolás termékek, és még sorolhatnánk.

A jó hír az, hogy ezt a változatot nem csak nők számára készíthetjük el! A meglepetéseket csomagolhatjuk újságpapírba, WC papír gurigába, díszpapírba, mikulás zoknikba, és még sorolhatnánk.

A lényeg a személyre szabottság és az egyediség, hogy tudassuk az illetővel, mennyit jelent számunkra!

 

Édesszájúaknak

A hagyományos megoldás, amit szintén személyre szabhatunk.

Mindenkinek vannak kedvenc édességei, akár csokoládéról, cukorkáról, kekszről, süteményről vagy más nyalánkságról legyen szó!

Érdemes persze olyasmiket összeválogatni, amik nem romlandók vagy olvadnak el a szoba melegében! Ezeket elrejthetjük apró kis tasakokba, papírzacskókba, dobozkákba.

Ha igazán kreatív megoldást szeretnénk, akár kis kihúzható fiókos vagy ablakos verziót is fabrikálhatunk, pár gyufásdoboz és kartonpapír segítségével!

A személyes meglepetések kedvelőinek

Vannak, akik egy-egy gesztusért sokkal inkább lelkesednek, mint bizonyos tárgyakért.

Gondolok itt apró figyelmességekre, mint hogy vállalod helyette a mosogatást, megmasszírozod, leviszed helyette a szemetet, az ő kedvenc filmjét nézitek este, és így tovább.

Ezeket a kis „kuponokat” felírhatjuk egy cetlire, képeslapra, dekoratív papírra, amiket aztán elrejthetjük borítékokba, és már meg is van az Adventi naptár.

Ha az illető otthonosan mozog a spiritualitásban, akkor néhány mannát is elrejthetünk számára, olyan bölcsességekkel, mint: Szeresd magad, hiszen gyönyörű és csodálatos vagy!

A dekor megszállottaknak

Ezek már egy kicsivel költségesebbek, mint az előbb említett megoldások, de annál személyre szólóbbak és örökéletűek is.

Hiszen a csokoládét megeszik, a sminket elhasználják, de egy dekoráció jó esetben hosszú éveken át elkíséri az életünket.

Persze nem lámpákra, szobrokra, kaspókra vagy étkészletekre gondolok, hanem olyan apróságokra, mint kis kerámia figurák, mécsesek, gyertyák, üveggolyók, szalvétagyűrűk és társaik.

A törékenyebb dolgokat érdemes pihe-puha zoknikba rejteni, vagy kis zsákocskákba, sőt, akár választhatunk egy mini fenyőt, amit feldíszítünk az ajándékba szánt becsomagolt díszekkel, így, mire elérkezik Szenteste, már kész is lesz a tökéletes pompában tündöklő fa!

A lehetőségek szinte végtelenek, csak győzzük kiválasztani a számunkra leginkább tetsző megoldást!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást