Életmód / Ezotéria

Vedd észre, ha a Szűz szerelmes – Néhány jel menthetetlenül lebuktatja

A szerelmi életünket nagyban meghatározza, milyen a születési térképünk, ennek kiderítéséhez azonban szükség van a percre pontos születési dátumra és helyszínre. Ez sajnos nem egy könnyen beszerezhető adat… Ha ki akarod deríteni, mit érez a kiszemelted, érdemes először a zodiákusa alapján tájékozódnod – a születési hónapját akár a közösségi oldalán is megtekintheted. A napjegy mindenkinek fontos szerepet tölt be a személyiségét illetően, ezért ebben a cikksorozatban annak járunk utána, a horoszkópunk hogyan árulkodik az érzelmeinkről.

Elzárkózik, vagy éppen megnyílik

A Szűz jegyű férfiak sokszor meghazudtolják a zodiákusukat, legalábbis gyakran kevésbé visszafogottak, mint női társaik.

Ez azt jelenti, hogy nem nyílnak meg annyira nehezen mások előtt, de még akkor sem vetekszenek például a tűzjegyű emberekkel, amikor teljesen elemükben vannak.

Éppen ezért, ha nagyon tetszel egy Szűz jegyű férfinak, akkor két véglettel szembesülhetsz: magához mérten jóval nyíltabban viselkedik veled, vagy éppen ellenkezőleg, lányos zavarában nem igazán tudja, hogyan kezdeményezzen.

Utóbbi esetén jól jön egy kis szolid bátorítás, amivel arra késztetheted, hogy kiteregesse a kártyáit.

 

Szellemileg próbál kapcsolódni

A Szűz jegyű férfiaknak nagyon fontos, hogy a kiszemeltjük szellemi szinten is egy húron pendüljön velük, legalábbis akkor, ha nem csak egy rövid kalandra vágynak.

A komoly kapcsolataikat illetően el sem tudják képzelni, hogy intellektuálisan ne kapcsolódjanak a másikhoz, ezért aztán ezen a téren könnyű észrevenni a szándékaikat.

Ha a Szűz jegyű kiszemeltednek nem igazán fontos, hogy mélyenszántó beszélgetéseket folytassatok, közelebbről megismerjétek egymást, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem komolyan közeledik feléd.

 

Bókolni kezd

A bókolást feltűnően ritkán vetik be a Szűz jegyű férfiak.

Ők azok, akik a lehető legracionálisabbak, nem szeretik, ha valamit nem lehet több szempontból analizálni vagy megmagyarázni.

Ebből is adódik, hogy lételemük a kritizálás és a hibakeresés, már pedig kevés olyan dolog van, amit ők tökéletesnek tartanak.

Ezért van az, hogy ha egy Szűz jegyű férfi bókokat osztogat neked, azt garantáltan komolyan veheted.

Ilyet csak akkor tesz, ha fülig szerelmes, hiszen így szemet tud hunyni minden egyéb körülmény felett.

 

Hajlandó kockáztatni

A Szűz jegyű emberek mindig biztosra mennek, egyenesen utálnak kockáztatni.

Emiatt gyakran nem a lángoló, szenvedélyes szerelmet választják, hanem a kevésbé intenzív, de annál biztosabb párkapcsolatot.

Ez nem hangzik túl csábítóan, de a szerelem felismerését illetően mégis segítség.

Ha egy Szűz jegyű férfi hajlandó kockáztatni a figyelmedért cserébe, akkor biztosra veheted, hogy nagyon elcsavartad a fejét.

Erre tényleg csak akkor képesek, ha teljesen odáig vannak a kiszemeltért.

 

Hanyagolja a kötelezőket

Mivel a Szűz jegyű férfiaknak különösen fontos, hogy a munkájukban, feladataikban jól teljesítsenek, ebből nem könnyű kizökkenteni őket.

Az is lehet, hogy sosem sikerül, mert sokszor minden egyebet háttérbe szorítanak annak érdekében, hogy teendőiket megfelelően elláthassák.

Azonban, ha úgy látod, hogy a Szűz jegyű kiszemelted kissé dekoncentrált lesz, jó eséllyel szerelmes.

Ezt nem is olyan nehéz észrevenni, ugyanis a Szüzek sokszor szeretnek kollégákkal, szakmabeliekkel ismerkedni – pontosan azért, mert a korábban említett, intellektuális kapcsolódásra ez a környezet jó lehetőséget biztosít számukra.

 

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást

    Bien.hu

    FREE
    VIEW