Változatos nyári szettek alma alkatra

Változatos nyári szettek alma alkatra

Címlap / Stílus / Divat / Változatos nyári szettek alma alkatra

Az alma alkat nem túl ritka a nők körében, bár nem mindenki eredendően ilyen típus – gyakran a túlsúly következtében alakulnak ki a kerekded formák. Ennek a testfelépítésnek éppen ez a jellemzője: a pocak, a derék körmérete a leghangsúlyosabb, ám ehhez gyakran nem társul telt, kerek csípő – telt mellek annál inkább! Magadra ismertél? Akkor az alábbi nyári szettek csodásan mutatnak majd rajtad!

Látványos ruhák

Az alma alkat talán az egyetlen, amin minden esetben jobban mutat egy ruha, mint egy blúz-nadrág párosítás. Ennek oka az, hogy a trükkös szabásvonalú ruhákkal könnyedén el lehet rejteni azt, ami kevésbé előnyös ezen a testfelépítésen.

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Alma alkat esetén két fazonnal érdemes kalkulálnod a nyári melegben: a mell alatt húzott, és az oversized ruhák. A hűvösebb napokon jó ötlet felvenned a ruhához egy kardigánt vagy egy farmerkabátot. A szabást illetően választhatsz csípő alá érő hosszt, illetve előnyös számodra a derékig érő kiskabát, hiszen karcsúsítani tudja azt a területet, ami a testalkatod miatt nem mondható kifejezetten vékonynak.

Maxiruhák

A maxiruhákkal érdemes vigyázni alma alkat esetében, legalábbis a mintát nagyon jól kell megválasztanod. Ugyanakkor jó, ha teszel velük egy próbát, mert egészen bámulatos, mire képes egy-egy trükkös szabásvonal. Eleve rengeteget tudsz csalni a magasságodon azzal, hogy felveszel egy magassarkú szandált, hiszen ez csak akkor fog látszani, amikor lépsz.

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Az alsótesteden nagyon sokat tudsz nyújtani pusztán azzal, hogy a ruha középpontja magasan van – ez azt jelenti, hogy szigorúan a mell alatt húzott fazon mellett kell voksolnod. Ha lefelé lágy esésű a ruhád, akkor teljesen egybeolvad az alsótested, és az alma alkat hátrányos vonásai háttérbe szorulnak.

Izgalmas overálok

Itt is azt a fontos alapszabályt kell figyelembe venned, hogy a szabásvonal mell alatt legyen hangsúlyos, hiszen alma alkaton ez a test legvékonyabb pontja.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Nem kell félned a mintáktól, de ha alacsony vagy és inkább a teltebb hölgyek táborát erősíted, akkor érdemes a kisebb motívumok mellett voksolnod, a feltűnően nagyok könnyen összenyomhatnak optikailag. Segíti a karcsúbb látvány elérését, ha fekete alapú overált választasz, és a magassarkú természetesen ebből a szettből sem hiányozhat.

Bájos szoknyák

A mostani szoknyadivat szuperül passzol a te alkatodhoz, egyedül arra kell figyelned, hogy ne a derekadtól indítsd a szoknyádat, hanem vagy a melledig, vagy csupán a köldökig húzd fel ezt a trükkös kis darabot. Az A-vonalú szabásvonal mindenkit karcsúsít, és ezzel a fazonnal tökéletesen átirányíthatod a figyelmet a kívánt területre.

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Alma alkat esetén jó ötlet, ha alulra feltűnő, mintás ruhadarabokat választasz, tehát remek összhatást érhetsz el egy élénk színű, akár mintás szoknyával és egy egyszerűbb, visszafogottabb felsővel.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást