Életmód / Ezotéria

Vajon melyik Disney-hercegnőre hasonlítasz? A csillagjegyed segít kideríteni

Vajon melyik Disney-hercegnőre hasonlítasz? A csillagjegyed segít kideríteni

Mérleg – Hófehérke

Ha a Mérleg a csillagjegyed, akkor nagyon vágysz a harmóniára, nyugalomra és békére. Általában következetes vagy, logikus gondolkodásmód jellemez.

Él benned az anyai ösztön, Hófehérkéhez hasonlóan igazságos és együttműködő vagy, ha lehetséges, kerülöd a vitákat, kompromisszumkészség jellemez. Személyiséged kedves, romantikus alkat vagy, ugyanakkor kissé idealista. Szereted a természet közelségét, nem kedveled a bezártságot. Akkor vagy boldog igazán, ha megtaláltad vagy megteremtetted a békességet és a stabilitást az életedben.

Skorpió – Merida (Merida, a bátor)

A Skorpiót az egyik legerősebb csillagjegyként tartják számon. Ha Te is ez vagy, akkor igazán leleményes, bátor, rugalmas és szenvedélyes személyiség jellemez. Minél jobban öregszel, annál bölcsebb leszel. Drámai jellemed néha áldás és átok is lehet, de legalább izgalmas veled az élet!

Pont olyan vagy, mint Merida, őszinte, becsületes és kíváncsi természet, aki igen meggyőző és határozott tud lenni. Általában jó barátnak tekintenek, bár hajlamos vagy a féltékenységre, többnyire nyugodt és békés vagy.

Nyilas – Ariel (A kis hableány)

Ha a Nyilas jegy szülötte vagy, a mai napig játékos típus vagy és sikerült megőrizned gyermeki énedet. Igazán lelkes vagy és örök optimista.

Jól viseled a változást, sőt néha kifejezetten igényled azt. Arielhez hasonlóan szereted a szabadságot, extrovertált személyiség jellemez és tele vagy szenvedéllyel, emiatt hajlamos vagy a türelmetlenségre és a nyugtalanságra. Mindent megteszel, hogy elérd a céljaidat, lételemed a felfedezés, soha nem unatkozol: ha valaki szeretné veled tartani a lépést, nincs könnyű dolga.

Bak – Elsa (Jégvarázs)

Ha Bak csillagjegyű vagy, akkor minden egyes tettedért vállalod a felelősséget. Türelmes és fegyelmezett típus vagy, akit nehéz kizökkenteni. Gyakorlatias gondolkodásmód jellemez, megfontolt, szorgalmas és okos vagy, hibát csak nagyon ritkán követsz el.

A csillagjegyek közül kétségtelenül a Bak az egyik legszigorúbb és legkomolyabb. Olyan vagy, mint Elsa: számodra a család az első és képes vagy mindent megtenni a szeretteidért. Érzékeny és hűséges vagy, ha valaki feltöri a külső páncélodat, rájön, hogy igaz és szerető barát vagy.

1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást