El vagy havazva? 5 tipp, hogy legyen időd a kapcsolatodra

El vagy havazva? 5 tipp, hogy legyen időd a kapcsolatodra

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / El vagy havazva? 5 tipp, hogy legyen időd a kapcsolatodra

Neked is ismerős a helyzet, hogy sok a munka, néha előfordul túlóra is, jó lenne edzésre is eljutni, főzni kellene, de már rég kicsúsztál a nap 24 órájából és akkor még nem pihentél és a párkapcsolatodra sem szántál elegendő időt? Ne aggódj, attól mert elfoglalt vagy, még nem kell, hogy a kapcsolatod is rámenjen erre, lássuk, mi a megoldás!

Mindennapi apróságok

Amikor látod, hogy a párod is ugyanúgy el van havazva, mint te és alig tudtok együtt lenni, akkor az is segít, ha egy picit jobban odafigyeltek egymásra.

Amikor elintézed a napi bevásárlást, vigyél neki a kedvenc csokijából vagy vásárolj össze néhány hozzávalót egy romantikus vacsihoz, amit este együtt főzhettek meg.

Ez hasznos és egyben szuper közös időtöltés is, hiszen ennetek kell, még jobb, ha ezt egy programként fogjátok fel, nem valami kötelező dologként.

Kellemes és hasznos

Ahogy enni is minden nap kell, úgy zuhanyozni és aludni sem árt.

Ezeket is csinálhatjátok együtt, és ugyan egy néhány perces zuhanyzás nem tűnhet soknak, mégis sokkal izgalmasabb és viccesebb, ha még a tus alatt is együtt vagytok.

Ha este általában csak beestek az ágyba és reggel korán keltek, akkor is érdemes a pihenőidőket és az éjszakákat is együtt töltenetek, még akkor is, ha az elalvás előtt csak néhány percet beszélgettek és kicsit intimebb hangulatba kerültök.

Az, hogy meghallgatjátok egymást és figyeltek az apróságokra, az mindennél többet számít!

Munka, munka, munka

Tudtok magatoknak lopni mindennap egy kis közös időt azzal is, ha munkába menet vagy munka közben együtt vagytok. Persze ez csak akkor működik, ha nagyjából egyfelé kell mennetek, de akár néha előfordulhat az is, hogy elviszitek egymást munkába.

Ha otthonról is végezhető a munkátok, akkor az is szuper, ha egy helyiségben vagytok és egy-egy laptoppal egymás mellett dolgoztok. Ha szünetet tartotok, akár egy problémát egymással is megbeszélhettek, de a közös ebédet is eltölthetitek együtt.

Persze nem kell, hogy ez feltétlenül munka legyen, a heti edzéseteket is tölthetitek együtt vagy kipróbálhatjátok egymás hobbiját.

Meglepetés!

Mindenki szereti a meglepetéseket, főleg akkor, ha kellemesek és azoktól jönnek, akiket szeretünk.

Amikor tudod, hogy húzós heted lesz, akkor tervezz meg előre egy-két apró meglepit a párodnak, rendelj a munkahelyére ebédet helyette, rejts el valami szuper édességet a táskájába reggel vagy lepd meg valami kikapcsolódással vagy egy kis otthoni plusz törődéssel!

A törődés ugyanis nem időben mérhető, csak egy kis odafigyelés kell hozzá!

Tervezés

Persze mindez, amiről eddig írtunk nem igazán megy tervezés nélkül.

Néha lehetsz spontán, de amikor igazán sok dolgod van, akkor jól jöhet egy lista, egy reminder vagy egy rendszer, amit segítségül hívhatsz.

Kitalálhattok egy-egy tematikus közös napot, amikor programként élitek meg az egyébként mindennapi tevékenységeiteket, de ennél talán még fontosabb, hogy hogyan álltok egymáshoz.

Tipp: Figyeljetek arra, hogy egy hosszú és nehéz nap után is örömmel és nyitottan álljatok egymáshoz, hiszen jó kommunikációval minden probléma megoldható.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást