Stílus / Divat

Vadító szettek, melyeknek a pasik nem tudnak ellenállni

A végzet asszonya ruha

Amikor egy nő felvesz egy földig érő ruhát, ami szépen kihangsúlyozza a derekát és gyönyörű sziluettet kölcsönöz neki, az mindenképpen tekintélyt parancsoló pillanat. Éppen ezért, ha magadba szeretnél bolondítani egy férfit, akkor egy ilyen fazonú ruhával nem lőhetsz mellé, mert valósággal megvadulnak majd érted.

A mini örök

Hiába, a mini soha nem fog kimenni a divatból. Ha mi nem is, a pasik gondoskodnak róla, hogy életben tartsák. Mondjuk nem is bánjuk, mert valahogy minden nő szexinek és magabiztosnak érezheti magát egy jól kiválasztott minitől. Ha nem szeretnél annyira kihívó lenni, akkor vegyél fel hozzá egy lazább pólót, amivel ellensúlyozhatod a szexiségét.

A kivágott ruhák

Kár lenne szépíteni a dolgot, mert a pasik imádják, ha minél több bőr látszódik egy nőn. Ezt persze meg lehet oldani ízlésesen is, úgy hogy ne hasson közönségesen a kinézetünk. Például nem feltétlen csak a dekoltázzsal tudsz játszani, hanem azzal is, ha itt-ott van néhány kivágás a ruhádon szexin, elszórtan.

A szűk farmer magassarkúval

Ó, igen, az örök farmer. Szerencsére a farmer tényleg soha nem megy ki a divatból és bár a fazon lehet változik, abban szerintünk minden férfi egyetértene, hogy minél szűkebb, annál jobb, legalábbis, ami a női verziót illeti. Az biztos, hogy ezzel nem nyúlhatsz mellé.

Olvastad már?  Találd meg magad a képen és olvasd el, mit árul el a személyiségedről

Szóval, ha nagyon tanácstalan vagy és nem tudod eldönteni, hogy mit vegyél fel, akkor kapd elő a kedvenc farmeredet és hozzá egy ultra dögös magassarkút.

Oldalak: 1 2