5 szuper receptet mutatunk, amivel pillanatok alatt friss vacsorát tehetsz az asztalra.
5/5 Thai csirke satay, mogyorómártással
Amire szükséged lesz:curry, cukor, só, szója, kókusztej, fehér ecet, mogyoróvaj és curry paszta. Ezeket az összetevőket keverd össze és közepes lángon melegítsd fel addig, amíg sima nem lesz a mogyorószósz, ebbe fogjuk mártogatni a csirkét.
A Satay páchoz keverj össze kókusztejet, curry port, vörös curry pasztát, sót, cukrot és a feldarabolt csirkemellet hagyd benne minimum húsz percig, vagy akár egész este. A nyársra húzott, pácolt csirkedarabokat kevés olajon süsd ki, majd fogyaszd úgy, hogy minden falatot az ízletes mogyorószószba mártogatod. Köretként jázmin rizs és friss saláta illik hozzá.
Kapcsolódó cikk a hirdetés után a következő oldalon, lapozz!