Ünnepi számok bűvöletében

Ünnepi számok bűvöletében

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Ünnepi számok bűvöletében

Nemsokára átlépünk a decemberbe, és már javában számolunk. Visszaszámolunk… Mennyi idő is van még Karácsonyig? Számoljuk a még munkában eltöltendő napokat, a gyertyákat, az ajándékokat, és a megajándékozandó családtagokat.

Minden a számokról szól… Tudtad, hogy arra is vannak számok, hogy hányan nem ünnepelhetnek boldogan a Karácsonyfa alatt? Hogy hányan vannak a rászorulók, akik ajándék, meleg étel és szeretet hiányában egyedül töltik az Ünnepeket? Hogy hány beteg gyermek kényszerül kórházban maradni szenteste?

Mi tudjuk, mert számoltunk…  De számon tartjuk a mosolyokat is a gyermekek arcán, akik a bohócdoktorokkal együtt, fájdalmukat feledve derülnek a tréfákon. Te is részt vehetsz ebben az örömszerzésben! Mi számolunk Veled…

A Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány a gyermekek és idősek gyógyulásáért és vidámságáért dolgozik, mert hisz abban, hogy a nevetés a legjobb gyógyszer. Az elmúlt 18 év alatt több mint 264 ezer beteg gyermeknek, valamint több száz idős embernek hozták el a gyógyító nevetést.

Csatlakozz a november végéig tartó akciónkhoz, melyről bővebb információt ITT találsz!

VIDEO Üde tavaszi barackos smink

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!