Ez a tökéletes randi: a pasik szerint. Egyetértesz?

Ez a tökéletes randi: a pasik szerint. Egyetértesz?

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Ez a tökéletes randi: a pasik szerint. Egyetértesz?

Míg mi, nők, a tökéletes randi hallatán naplementére, esetleg gyertyafényes vacsorára gondolunk, addig a férfiaknak gyakran teljesen más elképzeléseik vannak a romantika vagy a meghitt este fogalmát illetően. Egyesek az aktív szabadidős tevékenységeket kedvelik, mások legszívesebben otthon lazítanak, de olyan is akad, aki egészen extrém ötletekkel rukkol elő, ha közös programról van szó. Utánajártunk, hogyan is néz ki egy jól sikerült randi a pasik szerint!

Aktív programok

Bizonyos sportok, illetve szabadidős tevékenységek nagyszerű alkalmat kínálnak arra, hogy közelebb kerüljünk a másikhoz, közös élményeket szerezzünk, megtanuljunk kommunikálni és együttműködni. Emellett az sem utolsó szempont, hogy az ember könnyebben ráveszi magát a mozgásra, ha párban vág bele!

Én éppen ezért leginkább az aktivitást igénylő programokat szeretem. Ez lehet tenisz, biciklizés, korcsolyázás, bowlingozás, vagy ha a lány egy kicsit bevállalósabb, akár barlangászat, kirándulás, vagy ejtőernyős ugrás is! Nincs is annál jobb, mint amikor az ember új dolgokat próbál ki a párjával!” – András (30), logisztikus.

Meghitt este otthon

Nem mindenki vágyik azonban őrült kalandokra. Vannak, akik számára a tökéletes randi program egy csendes, kettesben töltött estét jelent a négy fal között.

Legyen szó akár első randiról, akár egy régóta tartó kapcsolatról, számomra a tökéletes este egy meghitt vacsorával kezdődik, és házimozizással folytatódik. Szerintem sokkal kellemesebbek az olyan programok, amik nincsenek túlbonyolítva. Ilyenkor az ember feszengés nélkül ismerkedhet. Számomra nem az a lényeg, hogy hol, hanem hogy kivel vagyok!” – Gábor (24), üzletvezető-helyettes.

Focimeccs és sör

Alapból nagy focirajongó vagyok, szívesen járok ki meccsekre, ha pedig a barátnőm is partner ebben, akkor az a legtökéletesebb párosítás! Számomra rendkívül fontos, hogy a párommal legyen közös érdeklődési körünk, vagy közös hobbink. Ilyenkor együtt szurkolhatunk, a meccs után pedig kivesézhetjük a látottakat egy ital társaságában. Egy ehhez hasonló programba akár a barátokat is be lehet vonni, így megismerhetjük egymás társaságát, közös élményeket szerezhetünk!” – Áron (27), informatikus.

Séta kettesben

Úgy tűnik, akadnak férfiak, akikből még nem veszett ki teljesen a romantika, és a klasszikus randi programokat kedvelik.

Igazából nekem mindegy, hol vagyunk, amíg beszélgetni lehet! Ha mindenképpen mondanom kéne valamit, akkor talán a hosszú sétákat emelném ki. Szívesen megyek valamilyen csendes helyre, például az erdőbe a párommal, de bóklászhatunk akár a városban is. Rengeteg olyan hely van Budapesten, amiről a legtöbben nem is tudnak, pedig lenyűgözőek. Néha jó egy kicsit turistáskodni a saját városunkban!” – Ákos (28), építőmérnök.

Közös főzőcskézés

Egyesek úgy tartják, hogy a közösen főzött ételek gyakran sokkal ízletesebbek, mint amiket egyedül készítünk.

Ilyenkor alkalmunk nyílik a beszélgetésre, ismerkedésre is, lehet közben borozgatni, nevetni, zenét hallgatni. A közös főzés nagyon szórakoztató lehet, főleg akkor, ha mindketten amatőrök vagyunk benne! Ez sokkal kellemesebb lehet, mint egy flancos étterembe menni. Ilyenkor olyan ételt készítünk, amilyet csak szeretnénk, majd a kész vacsorát ugyanúgy gyertyafény mellett fogyaszthatjuk el.” – Gergő (27), újságíró.

VIDEO Íme a 10 legolcsóbb szobanövény, amit imádni fogsz

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!