A tökéletes menyasszonyi ruha kiválasztása

A tökéletes menyasszonyi ruha kiválasztása

Címlap / Szerelem / Esküvő / A tökéletes menyasszonyi ruha kiválasztása

Életed nagy napján olyan gyönyörű szeretnél lenni, hogy nagymama korodban is büszke lehess rá. Ezért érdemes nem csak szép, de olyan ruhát is választanod, amely igazán illik hozzád, tükrözi személyiségedet és nem utolsó sorban kiemeli tested előnyeit és eltakarja az esetleges hibákat.

Zsúfoltság

Figyelj arra, hogy lehetőleg ne keveredjen a ruhán több látványos elem egyszerre. Ha fodor, csipke, hímzés és gyöngyök egyszerre szerepelnek, az könnyen giccses benyomást kelthet.
Fotó: eliteskuvo.hu, La Sposa ruha

Sellőforma

Nagy divat a menyasszonyi ruhák terén a sellőforma. Gyönyörű, légiesen nőies benyomást kelt, de súlyfelesleggel nem ajánlatos ezt választanod. Homokóra alkattal viszont annál inkább!
Fotó: eliteskuvo.hu, La Sposa ruha

Abroncsos ruhák

Ha álmodoztál valamiről kislány korodban, az a királynős, abroncsos ruhaköltemény.
Tényleg szépek és ünnepélyesek, de túl alacsonyaknak nem igazán ajánlott, mert összenyomja alkatukat.
Fotó: eskuvoi-ruha.hu

Fűzős felső

Ha olyan ruhát választanál, amelyik felül fűzőrészes, akkor jó, ha tudod, hogy bár ezek a modellek gyönyörűen karcsúsítanak, de szabásukból kifolyólag sajnos rövidítik a lábakat.
Fotó: maggiesottero.com, Maggie Sottero ruha 

Empire

A mell alatt szabott empire ruhák optikailag nyújtják a lábakat és elterelik a figyelmet a fenékről, a hasról és a nem elég karcsú derékről. A szoknyarész A-vonalú szabásával légies hatást kelthetsz.
Fotó: bonjourszalon.hu, Eden ruha

Habcsók

Jó, ha tisztában vagy azzal, hogy könnyű melléfogni ezzel a típussal. Egyrészt könnyen túlzás lehet, másrészt sem a túl soványnak, sem a túlsúlyosnak nem áll jól, mivel ráerősít ezekre a hibákra.
Fotó: bonjourszalon.hu, Eden ruha

Pánt nélküli

Nagyon szép és kifinomult hatásúak a pánt nélküli ruhák. Széles vállaknál azonban mégsem ajánlatos, mert a figyelmet a vállakra tereli. Nagy mellekkel szintén nem idális, mert kényelmetlen lehet.
Fotó: eskuvoi-ruha.hu, Eddy K. ekrü ruha

Csipkeboleró

Egy egyszerű és szép megoldás, ha választasz a ruha mellé egy hozzá illő csipkebolerót is, ami kicsit titokzatos hatást is kelt. Templomi esküvőn egyébként is ajánlatos fedett vállakkal állni az oltár elé.
Fotó: demetriosbride.com, Demetrios ruha

Nyakpántos

Nagyon népszerű ruhatípus a nyakpántos megoldás. Kiemeli a dekoltázst és a hátat, egész este kényelmes viselet. Válasszunk feltűzött frizurát hozzá. Hátránya, hogy szélesíti a vállakat és a háton lévő felesleget is megmutatja.
Fotó: bonjourszalon.hu, Eden ruha

Fényes anyagok

Fiús testalkattal érdemes fényesebb, de finom anyagból készült ruhát választani a nagy napra. A fények játéka következtében finomítja, kerekíti vonalainkat, nőiesebb hatást kölcsönöz.
Fotó: eliteskuvo.hu, Pronovias ruha

Hímzés

A hímzés, főleg ha csillogó gyöngyökkel van kombinálva, kiemeli azt a testrészt, amelyet takar. Ha például melleinket szeretnénk nagyítani, feltételnül válasszuk ezt a megoldást.
Fotó: maggiesottero.com, Maggie Sottero ruha

Átlapolt mellrész

Ha felül átlapolós megoldással készített ruhát választunk, az rengeteget javíthat alakunkon. Ez a szabás ugyanis karcsúsít, nyújtja az alakot, és eltünteti az esetleges kisebb úszógumikat is.
Fotó: demetriosbride.com, Demetrios ruha

Fátyol

A menyasszonyi fátyol még finomabbá és titokzatosabbá varázsolják a menyasszonyt. Válasszunk egy keskenyebb típust, ez hosszítja alakunkat. Fejtetőn lévő kontyba tűzve még jobban magasít.
Fotó: demetriosbride.com, Demetrios ruha

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást