Észrevetted, hogy sokkal több férfi kezd ki veled, ha foglalt vagy? Van ennek tudományos magyarázata!

Észrevetted, hogy sokkal több férfi kezd ki veled, ha foglalt vagy? Van ennek tudományos magyarázata!

Címlap / Szerelem / Észrevetted, hogy sokkal több férfi kezd ki veled, ha foglalt vagy? Van ennek tudományos magyarázata!

Volt több, nagyon komolynak tűnő kapcsolata, volt, amikor ő harcolt a másik figyelméért, máskor az ő kegyeiért tettek volna meg mindent a jelöltek. Múltkoriban éppen kimászott egy évek óta rosszul működő kapcsolatból, és már lépett is bele a következőbe, ami nagyon ígéretesnek tűnt. Akkor volt egy beszélgetésünk ezzel a témával kapcsolatosan.

Azt mondta nekem, milyen furcsa, hogy éveken keresztül boldogtalan volt, nem találta a helyét és most, hogy az új szerelem egészen kivirágoztatta, annyian kezdenek ki vele, mint talán soha korábban. Szöget ütött a fejembe, és elgondolkoztam rajta: lehet ennek tudományos magyarázata?

Elsőre arra gondoltunk, hogy teljesen megváltozott a kisugárzása annak köszönhetően, hogy most végre boldog és szerelmes.

Mindenkinek az arcára van írva, ha jó kedvű, teljesen mások a gesztikuláció, vonzóbbnak, szexibbnek érezzük magunkat ilyenkor. Nem utolsó sorban gondoskodik a jó kedélyállapotról a megszokottnál jóval gyakoribb szexuális élet, egyszóval minden adott ahhoz, hogy a boldogságunkat mások vonzónak találják, adott esetben flörtnek gondolják, és úgy érezzék, szabad a pálya.

Meglepetten tapasztaltam, hogy ez a téma a kutatókat is izgatja. Bizony ők is kíváncsiak voltak arra, tényleg csak arról van-e szó, hogy a boldogságunk miatt vonzónak tűnünk, vagy ennél jóval több van a háttérben.

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást