Párkapcsolat / Szerelem

Észrevetted, hogy sokkal több férfi kezd ki veled, ha foglalt vagy? Van ennek tudományos magyarázata!

Észrevetted, hogy sokkal több férfi kezd ki veled, ha foglalt vagy? Van ennek tudományos magyarázata!

Volt több, nagyon komolynak tűnő kapcsolata, volt, amikor ő harcolt a másik figyelméért, máskor az ő kegyeiért tettek volna meg mindent a jelöltek. Múltkoriban éppen kimászott egy évek óta rosszul működő kapcsolatból, és már lépett is bele a következőbe, ami nagyon ígéretesnek tűnt. Akkor volt egy beszélgetésünk ezzel a témával kapcsolatosan.

Azt mondta nekem, milyen furcsa, hogy éveken keresztül boldogtalan volt, nem találta a helyét és most, hogy az új szerelem egészen kivirágoztatta, annyian kezdenek ki vele, mint talán soha korábban. Szöget ütött a fejembe, és elgondolkoztam rajta: lehet ennek tudományos magyarázata?

Elsőre arra gondoltunk, hogy teljesen megváltozott a kisugárzása annak köszönhetően, hogy most végre boldog és szerelmes. Mindenkinek az arcára van írva, ha jó kedvű, teljesen mások a gesztikuláció, vonzóbbnak, szexibbnek érezzük magunkat ilyenkor. Nem utolsó sorban gondoskodik a jó kedélyállapotról a megszokottnál jóval gyakoribb szexuális élet, egyszóval minden adott ahhoz, hogy a boldogságunkat mások vonzónak találják, adott esetben flörtnek gondolják, és úgy érezzék, szabad a pálya.

Meglepetten tapasztaltam, hogy ez a téma a kutatókat is izgatja. Bizony ők is kíváncsiak voltak arra, tényleg csak arról van-e szó, hogy a boldogságunk miatt vonzónak tűnünk, vagy ennél jóval több van a háttérben.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást