Hozzávalók: 40 dkg babapiskóta 50 dkg mascarpone 5 dl habtejszín (Hulala) 3 dl frissen főzött kávé, 2 szem édesítőszerrel 4-5 evőkanál rum (vagy rumaroma) 2-3 evőkanál holland kakaópor Elkészítés: Egy 22-24 cm-es kapcsos tortaformát sütőpapírral kibélelünk. A frissen főzött kávéba keverjük a rumot (rumaromát). A babapiskótákat egyenként belemártogatjuk. Vigyázzunk, nehogy elázzanak! A torta peremét belülről kirakjuk a rumos piskótákkal, majd a forma alját terítjük be. A habtejszínt kemény habbá verjük, majd belekeverjük a mascarponét. A krém harmadát a tortaformába simítjuk. Mártogatott piskótákkal beborítjuk. Kakaóval meghintjük. A maradék krém fele következik, majd piskóta és kakaópor. Mascarponés krémmel és újabb réteg kakaóval zárjuk a rétegezést. Egy éjszakára hűtőbe tesszük a tiramisu tortát. A kapcsos forma szélét levesszük, tortánkat színes szalaggal díszítjük. Cukrot nem tettem bele, a sok babapiskóta és az ízesített kávé mellé nem is kell.