Így frissítsd a Tinder profilodat, hogy több matched legyen!

Így frissítsd a Tinder profilodat, hogy több matched legyen!

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Így frissítsd a Tinder profilodat, hogy több matched legyen!

Amie Leadingham párkapcsolati coach szerint megéri időt és energiát fektetni egy jó profil megszerkesztésébe, így sokkal több matchünk lehet. Azt tanácsolja, hogy humoros, figyelemfelkeltő leírást készítsünk magunkról és kerüljünk minden negatív érzelmet kiváltó megjegyzést. Gyakorta szerepel például sokaknál, hogy futó kapcsolat kizárva, így igyekezve elkerülni azokat a jelentkezőket, akik csak alkalmi randevúhoz keresnek partnert. Amie szerint nem csak őket riasztja el ez a mondat, hanem mindenkit.

Szerinte egyébként sem arra kellene fókuszálnunk, hogy mit nem akarunk, hanem arra, amit igen.

Éppen ezért értelmetlen azokat a tulajdonságokat sorolgatni, amelyeket nem szeretnénk látni a jövőbeli randipartnereknél, mert elbizakodott és kiégett ember benyomását kelti. A szakértő szerint a megfogalmazás és a stílus is lényeges, ahhoz, hogy felkeltsük mások érdeklődését.

nikkimeel/istockphoto.com

Néhány egyszerű tipp Amie-től, hogyan dobd fel a profilodat:

 1. Fogalmazz viccesen, amikor arról írsz, mi a célod a Tinderrel, például: „valami alkalmi dolgot keresek, mondjuk házasságot, gyerekeket, semmi komolyat” vagy „társat keresek kalandokhoz, érdekel?”
 2. Flörtölj jó stílusban! „Okot keresek, hogy végre törölhessem ezt az alkalmazást. Remélem, te leszel az!”
 3. Tégy fel kreatív kérdéseket a másiknak! „Melyik az az album, amelyet elejétől végéig szívesen hallgatsz, úgy, hogy egyik dalt sem ugrod át?”
 4. Szabad kicsit szarkasztikusnak is lenni, például így: „Állítólag a szerelem akkor csap le, amikor a legkevésbé számítunk rá. Az elvárásaim most sem lehetnének alacsonyabbak.”
 5. Fogalmazz meg kérdéseket, amelyekre biztosan sokan válaszolnak! „Melyik dalt tudnád életed végéig hallgatni?”

Biztosan léteznek ezeknél még ötletesebb kijelentések is, de a lényeg, hogy bármit is írunk, legyen figyelemfelkeltő és ösztönözze arra a másikat, hogy felvegye a kapcsolatot velünk a társkeresőn, hogy akarjon többet megtudni rólunk.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

1 hozzászólás

 • Gabriella Kiss
  2022.05.24., 09:24

  Ezeket mar 1000x lattam Tinderen,es nagyon unalmasak. Viccesnek Meg semmikeppen se neveznem oket

  Válasz

Írj egy hozzászólást