Mennyire jó veled szexelni? Ebből a gyorstesztből megtudod

Mennyire jó veled szexelni? Ebből a gyorstesztből megtudod

Címlap / Szerelem / Szex / Mennyire jó veled szexelni? Ebből a gyorstesztből megtudod

Vannak, akik az érzelmeket részesítik előnyben az életükben, így a szex során is. Mások úgy vélik, az érzelmek csupán megbonyolítják a minden napjainkat, a szexet pedig ennek megfelelően képesek egy vadidegen férfival is élvezni.

A te stílusod vajon milyen? Töltsd ki a tesztünket, és járj a végére!

0%

Először bújsz ágyba a partnereddel – melyik pózt választjátok túlnyomó többségben?

Számodra mi fontos az ágyban az alábbiak közül?

Minek öltöznél be, ha a partnered megkérne, hogy játssz el neki egy szerepjátékot?

Általában hogyan alakul nálatok egy összebújásra szánt este?

Tegyük fel, hogy az aktuális partnereddel eltérőek az igényeitek a gyakoriságot illetően: te többször bújnál ágyba, mint ő. Mit teszel?

Számodra melyik lenne a tökéletes helyszín egy szeretkezéshez?

Elképzelhetőnek tartod, hogy valakivel az első randin lefeküdj?

Milyen tulajdonságokkal bírna az a férfi, aki teljesen levenne a lábadról?

Milyen a stílusod az ágyban?
Irányító típus
Szereted, ha te irányíthatsz mindent, így ez alól a szex sem lehet kivétel. Minden testhelyzetet, helyszínt, vagy éppen szerepjátékot élvezel, ami során megmutathatod nőiességedet, határozottságodat és domináns személyiségedet. Ez eredhet akár abból is, hogy a hétköznapok során valamiért háttérbe kell szorítanod magadat (pl. munkádból, aktuális élethelyzetedből adódóan nem tudsz annyira kibontakozni, amennyire szeretnél). Leginkább a saját örömöddel törődsz, de mivel ez többnyire együtt jár a férfiak boldogságával, aligha van panasz a teljesítményedre. Szenvedélyes, odaadó vagy, aki nagyon nehezen adja ki a kezei közül az irányítást – azt is legfeljebb csak akkor, ha tényleg a nagybetűs férfival kerülsz egy ágyba.
Alkalmazkodó típus
Ágybéli teljesítményedre leginkább az alkalmazkodás jelző illik. Kiválóan felismered, aktuális partnerednek milyen a stílusa, mit igényel, és mire vágyik igazán – ezeket az óhajokat rendre teljesíted is. Persze, határokat azért szabsz, de arra esküszöl, ha a másik boldog és elégedett, akkor hasonlóan hálás lesz, mikor te kerülsz sorra. Nem akarod minden áron megújítani a szexuális életedet, legyen szó pózokról, helyszínekről, vagy bármilyen szexi játékról. Úgy véled, ami egyébként is tökéletesen működik, azt kár bolygatni. Te inkább a hagyományokra esküszöl, amiket időnként, az alkalomnak megfelelően kicsit megfűszerezel. Alkalmazkodóképességednek köszönhetően minden partnered elégedett lehet, de ne feledd el, a legtöbb férfinak a te boldogságod éppolyan fontos – egyáltalán nem baj, ha időnként csak magadra gondolsz!
Kíváncsi típus
Téged minden érdekel, ami a szexszel kapcsolatos, és esetleg új színt vihet egyébként sem kifejezetten unalmas és lapos hálószobai életedbe. Kimeríthetetlen ötleteid vannak a pózok, helyszínek, játékok terén, mondhatjuk, hogy minden napra tudsz valami újdonságot tartogatni. Kíváncsi természeted messze nem csupán a hétköznapokra koncentrálódik, hanem egyértelműen a szexre is. Pontosan tudod, mit szeretnek a férfiak, és azt is, te mire vágysz, neked hogyan a legjobb. Ha kell, dominaként irányítasz, de az sem esik nehezedre, hogy eljátszd az ártatlan diáklányt, aki mit sem sejt a férfiak hátsó szándékairól. Az ellenkező nem tagjai minden bizonnyal imádják a lelkesedésedet, mozgalmas fantáziavilágodat, és azt, hogy sosem tudhatják, éppen milyen újdonságra, pikáns különlegességre számíthatnak az oldaladon.
Romantikus típus
Nagybetűs nőként a romantikus stílust, a hagyományokat képviseled. Szex előtt szereted megismerni a partneredet, úgy véled, csak akkor lehet igazán elsöprő az együttlét, ha nem csak testileg, hanem lelkileg is egymásra hangolódtok. Emiatt aztán nem volt túl sok barátod, viszont, akikkel ágyba bújtál, azok minden bizonnyal sosem fognak elfelejteni téged. Vonzó, nőies és kissé titokzatos vagy, akit a férfiak szívesen meghódítanak, és akinek lesik minden kívánságát. Igazi győzelemként élik meg, mikor végre igent mondasz az együttlétre, és teljesen át is adod magadat a szeretkezésnek. Azonban ekkor is megmaradsz romantikus énednél, szívesen csókolózol, ölelkezel, és szereted, ha a hangulat szintén ideális körülötted. Egy pohár bor, gyenge fények, kellemes illatok és lágy zene: neked így indul egy tökéletes este.

Oszd meg az eredményed:

Végezd el a következő teszteket is:

VIDEO 10 ecset, ami nélkül lehet sminkelni, de nem érdemes

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!