Teszteld! Melyik zenei kor passzol hozzád leginkább?

Teszteld! Melyik zenei kor passzol hozzád leginkább?

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Teszteld! Melyik zenei kor passzol hozzád leginkább?

Ha eddig bizonytalan lettél volna zenei ízlésedben, akkor most megtudhatod, hogy melyik kor zenéje illik hozzád. Csak töltsd ki a tesztet és kiderül!

0%

Hogyan jellemeznéd a stílusodat?

Melyik számot hangosítanád fel a kocsidban?

Mit csinálnál szívesen szabadidődben?

Milyen stílusú pasit képzelsz el magad mellé?

Mit keresel a zenében?

Teszt - Melyik zenei kor passzol hozzád leginkább?
Diszkó korszak

Disco zene

Egy igazi díva vagy, aki színpadra született. Számodra a zene egyenlő a csillogással, az előadóművészettel, melyben te is otthonosan mozogsz. Bár nem áll tőled távol a mai kor zenéje, azért egy Abba számmal bármikor elcsábíthatnak a táncparkettre. You are the Dancing Queen!
Rock kora

Rockzene

AC/DC, Guns N Roses, Kiss…számodra ezek a bandák nem ismeretlenek, sőt…rajtuk nőttél fel és a szeretet azóta is megmaradt benned. Amikor sok feszültség gyűlik fel benned, csak tedd be a kedvenc rock számodat és máris jobb színben látod a világot. Igazi vagány csaj vagy, aki nem a tömeg után megy.
Hip-Hop Királynő

Hip hop zenei stílus

Az ereidben is hip-hop folyik. A zene a lételemed, nem bírsz nélküle élni és a 2000-es évek elején örökre a részeddé vált. Laza vagy és a zenei stílusod is ezt tükrözi. Szereted az olyan zenét, amire egy kicsit rázni is lehet. Ez a fajta zene igazán jó hatással van rád, szóval érdemes többször hallgatnod.
A mai kor zenéje

Mai zene

Te nem vagy az, aki élne-halna a régebbi zenei stílusokért, tökéletesen elégedett vagy a mostani irányzattal, amit tulajdonképpen a vegyesség jellemez. Van benne egy kis rock, egy kis R’n’B’, egyszóval minden, ami megdobogtatja a szívedet. Rihanna, Lady Gaga, Justin Timberlake, vagy éppen Bieber a te szemedben a kor legnagyobb alkotói és művészei.

Oszd meg az eredményed:

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást