Neked mennyi a valódi korod? 5 kérdés, és megmondjuk az igazságot!

Neked mennyi a valódi korod? 5 kérdés, és megmondjuk az igazságot!

Címlap / Életmód / Neked mennyi a valódi korod? 5 kérdés, és megmondjuk az igazságot!

0%

Mi a legfontosabb a karriered szempontjából?

Mit keresel a szerelemben?

Ha lehetne egy szuperképességed, mit választanál?

Mi az, amit egyáltalán nem, vagy csak nagyon nehezen tudsz megbocsátani?

Ki az, akit egy vészhelyzetben először hívnál?

Mennyi a valódi korod? 5 kérdés, és megmondjuk az igazságot!
A 20-as éveidben jársz

20-as éveidben jársz

Te egy szabad lélek vagy, aki mindig nyitott az újdonságokra és a kalandokra, és aki az elsők között van, ha igent kell mondani egy lehetőségre. Nem biztos, hogy mindig határozottan tudod, hogy mit szeretnél, de ezt nem is feltétlenül érzed bajnak, mert szerinted a fásultság és a rutin az, ami megöli a kreativitást. Lehet, hogy néha hozol néhány megfontolatlan döntést, amit később akár meg is bánsz, de ezekből csakis értékes tapasztalatok születnek, amik hozzájárulnak ahhoz, hogy jobban megértsd magad körül a világot, és ez számodra a legfontosabb cél.
A 30-as éveidben jársz

30-as éveidben jársz

Mindegy, hány éves vagy valójában, most vagy a szellemi csúcsodon, tudod, hogy mit szeretnél, és már azt is képes vagy felmérni, hogy mire vagy képes. Megvan a kellő nyugodtságod ahhoz, hogy huzamosabb ideig dolgozz egy feladaton, ugyanakkor energikus és friss is vagy, akit senki nem állíthat meg. Jól érzed magad a bőrödben, kellően önálló vagy, és tudsz gondoskodni magadról és másokról is, képes vagy a felelősség vállalására, ugyanakkor azt is tudod, hogyan élvezd ki, hogy szabadon hozhatod meg a döntéseidet.
A 40-es éveidben jársz

40-es éveidben jársz

Szereted az állandóságot és a kiszámíthatóságot, és nem biztos, hogy állandóan a pörgésre vágysz. Megtanultad értékelni a mindennapi dolgok szépségét, és azt, hogy ki is élvezd a munkád gyümölcsét, ne csak mindig a sikert hajszold. Elég tapasztalatod van ahhoz, hogy ha kell, másoknak is tanácsot adj, ugyanakkor mindennél jobban élvezed, hogy önmagadért vagy felelős. Nem biztos, hogy te vagy az az ember, aki elsőre fejest ugrik egy kalandba, cserébe viszont megfontolt döntéseket hozol, így nem kel aggódnod a következmények miatt.

Oszd meg az eredményed:

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást