Teszteld! Azt a személyt vonzod, akire valójában vágysz?

Teszteld! Azt a személyt vonzod, akire valójában vágysz?

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Teszteld! Azt a személyt vonzod, akire valójában vágysz?

0%

Gondolj az eddigi, legideálisabb partneredre! Hogyan teltek a találkozóitok?

Béketűrő embernek gondolod magadat, de az aktuális partnered állandóan konfliktusokba keveredik. Hogyan reagálsz egy ilyen helyzetben?

Egyetértesz azzal, hogy az ellentétek vonzzák egymást?

Mit tennél, ha a partnered a jelenlétedben egy másik nővel kezdene flörtölni?

Éppen szingli vagy és egyedül iszol meg egy kávét, mikor leszólít egy férfi. Hogyan reagálsz?

El tudod képzelni, hogy összehangoljátok a szexuális stílusotokat, ha az teljesen eltérőnek tűnik az első alkalom után?

Előfordult már veled, hogy egy lazának induló flörtből hosszabb kapcsolatod alakult ki?

Vajon azt vonzod, akire valóban vágysz? Derítsd ki ezzel a teszttel!
Azt vonzod, akire vágysz

A kisugárzásod alapján a megfelelő partnerek szoktak rád találni. Fontosnak tartod, hogy az alapok egyezzenek, hasonló legyen a világnézeteteket, a felfogásotok, enélkül nem igazán szoktál mélyebben belebonyolódni a kapcsolatokba – tudod, hogy úgyis csak állandó konfliktusforrás lenne a közös élet. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy sose lehetnek félresikerült flörtjeid, vagy veled ne eshetne meg, hogy félreismered a másikat az első benyomás alapján, de alapvetően igaz, hogy azt vonzod, akire vágysz.
Nem mindig azt vonzod, akire vágysz

A sok rossz tapasztalat mellett azért akadnak jók is, és alapvetően azt sikerül bevonzanod az életedbe, akivel kisebb-nagyobb döccenők árán, de jól alakulhat a kapcsolatotok. Minden csak azon múlik, éppen mennyire vagytok rugalmasak, kompromisszum készek, ennek függvénye, hogy sikerül-e egyről a kettőre jutni. Nem zárkózol el az első problémák következtében, akkor sem, ha azok a kapcsolatok kezdetén bukkannak fel, de nehezebben ismered fel azt is, ha hosszútávon nem tűnik működőképesnek a dolog.
Mást sugárzol, mint a vágyaid

Sajnos sokszor megesik, hogy teljesen mást sugárzol, mint amire valójában vágysz, ezért ritkán alakulnak jól a kapcsolataid. Hajlamos vagy rá, hogy félreismerd a jelöltjeidet, vagy olyan férfiakban is lehetőséget láss, akik sajnos hosszútávon nem bizonyulnak túlságosan reménykeltőnek. A különbözőséget nem fogod fel problémaként, ami nem is feltétlenül gond, azonban a vonzás még nem elegendő ahhoz, hogy a kapcsolataid megértésben, nyugalomban teljenek, valamint előremutatóak legyenek.

Oszd meg az eredményed:

VIDEO A 3 legszebb party smink 2024-re

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!