TESZT: Teszteld, mennyire vagy nagy manipulátor!

TESZT: Teszteld, mennyire vagy nagy manipulátor!

Címlap / Életmód / Lélek / TESZT: Teszteld, mennyire vagy nagy manipulátor!

A manipulációval már egész kisgyerekként találkozunk és megtanuljuk, hogy segítségével könnyebben érvényesíthetjük akaratunkat. Ezzel nincs is baj, míg egy tábla csoki a tét, de vannak, akik ezt tovább fejlesztve, mesteri szinten alkalmazzák a felnőtt életben is.

Kíváncsi vagy, mennyire vagy nagy játékos, aki úgy keveri a lapokat, ahogy szeretné? Most kiderítheted!

0%

Egy barátoddal közös programot szerveztek, de semmi kedved az ő javaslataihoz? Mit teszel?

Ugyanaz a srác udvarol neked és a barátnődnek. Mit teszel?

Egy hozzád közel álló személy megbánt, de ő ebből mit sem vesz észre. Mit lépsz?

A pasid összebarátkozott a munkahelyén egy nővel, aki láthatóan többet akar szimpla barátságnál. Hogy reagálsz?

A munkahelyeden egy kollégád sértő pletykákat terjeszt rólad. Visszavágsz neki?

A legjobb barátnőddel ugyanarra az eseményre vagytok hivatalosak és sajnos ugyanabba a ruhába szerettetek bele. Mi lesz most?

Egy buliban meglátod a pasidat, amint egy másik nővel beszélget a pultnál. Mit teszel?

Mennyire vagy nagy játékos és manipulátor? Teszteld magad!
A kis Mimóza

Téged aztán nehéz kizökkenteni a nyugodt állapotodból. Nem vagy túl sértődékeny, se haragtartó, a körülötted élők pont a lazaságodat imádják benned. A manipulációra felesleges, gyerekes játékként tekintesz és rosszul vagy attól, ha valaki így próbál érvényesülni az életben. Könnyen kiszúrod, ha manipulálni próbálnak, de nagyon intelligens, nyugodt módon juttatod a másik ember tudtára, hogy nálad ez nem pálya. Mondhatnánk úgy, hogy a te szinteden, már haszontalanok ezek a trükkök.
Korrekt és egyenes jellem

Nem szereted azokat, akik meg akarnak téveszteni és ezt azonnal tudatod is az illetővel. Az őszinteségben hiszel és abban, hogy megfelelő kommunikációval minden tisztázható. Nem szereted a sunyi, manipulatív embereket, éppen ezért a közvetlen környezetedben sem tűrsz el hasonló jellemeket. Nálad mindenki tiszta lappal kezd, de szigorúan csak egy esélyt kap. Az elveszett bizalmat már nem lehet visszaszerezni, így abban hiszel, hogy manipulatív játszmák helyett, inkább mindenki válassza az őszinte kommunikációt. Nehéz téged megtéveszteni, korrekt, egyenes jellem vagy, akit emiatt tisztelnek is.
Az igazi manipulátor

Korán megtanultad, hogy egy kis kegyes hazugsággal, vagy egyéb játszmával könnyen célt érhetsz és ugyan mi lenne ebben a kivetnivaló, ha senkinek nem ártasz közben? Nem a rossz szándék vezérel, egyszerűen csak látod a világ működését és azt, hogy néha az igazság többet árt, mint használ. Valld be! Néha még egy kis izgalmat is látsz a dologban, mikor úgy irányítod a szálakat, ahogyan szeretnéd. Nehezen vagy kiismerhető és kevesen ismerik az igazi, sebezhető énedet, hiszen akkor már nem lehetnél ekkora játékos. „A cél szentesíti az eszközt” mondás tökéletesen illik az életedre.

Oszd meg az eredményed:

VIDEO Halak csillagjegyűként ezekre számíthatsz párkapcsolatban a többi csillagjegytől

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!