Teszteld! Te melyik női szuperhős lennél a képregények világában?

Teszteld! Te melyik női szuperhős lennél a képregények világában?

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Teszteld! Te melyik női szuperhős lennél a képregények világában?

Derítsd ki, vajon melyik szuperhősnő tulajdonságai hasonlítanak a legjobban a tieidre!

Valld be, hogy már te is kacérkodtál a gondolattal, vajon milyen lenne egy szuperhős bőrébe bújni és megmenteni a világot. Most megtudhatod melyik női karakter lennél a képregények világában.

0%

Éppen egy baleset helyszíne felé tartasz, ahol csak egy valakit tudsz megmenteni. Ki lenne az?

Mely értékek számodra a legfontosabbak?

Milyen férfit választanál magad mellé?

Milyen szupererőt választanál az alábbiak közül?

Hol élnél szívesen?

Mi alapján választanád ki a szuperhős ruhádat?

Melyik szuperhős pasi tetszik a legjobban?

Melyik szín tükrözi leginkább a lelkivilágodat?

Te melyik női szuperhős lennél a képregények világában?
Wonder Woman

Wonder Woman

Egy igazi amazon vagy, akár a Csoda​​​​​​​nő, akiben nincs semmilyen félelem, bátran küzd az elveiért és kiáll az elesettek mellett. Harcolsz a női egyenjogúságért és célod, hogy téged is legalább olyan komolyan vegyenek a munkahelyeden, mint férfi kollégáidat. Nem ismersz lehetetlent, erős nő vagy, aki inspirál másokat és utat mutat a rászorulóknak. Vezetőnek születtél, szóval ideje felfedned a szupererődet az emberek előtt.
Macskanő

Macskanő

A Macskanő nem pozitív, de nem is negatív karakter, valahol a kettő között van, és téged is leginkább ez a kettősség jellemez. Számodra nem minden fekete-fehér, szeretsz kísérletezni az életed minden területén. Szeretsz a középpontban lenni és nem riadsz vissza a vad flörtöléstől sem. Harcolsz a jóért, de számodra nem olyan éles a határvonal a jó és a rossz között, így gyakran megesik, hogy az általad helyesek vélt dolgot más ember rossznak titulálja. Szereted az őrült helyzeteket és az őrült férfiakat, mert az átlagos téged untat. Nem kis feladat fenntartani az érdeklődésedet, de ha valakinek megnyílsz, akkor igazi kincset talál benned.
Jean Grey (X-Men)

Jean Grey

Olyan vagy, mint Jean Grey, egy igazi drágakő, csak még te magad sem tudod. Érzed, hogy több van benned, de még nem jöttél rá, hogy mi az. Szeretsz segíteni az embereken és érdekel a sorsuk is. Leginkább személyiségeddel lehetsz az emberiség hasznára, hiszen lámpás vagy az emberek életében. Amikor pedig rájössz a benned rejlő erőre, akkor hegyeket tudsz majd megmozgatni. Ha még most nem is tudod, mi ez, az élet gondoskodik róla, hogy a megfelelő pillanatban megtudd.
Supergirl

Supergirl

Jellemző rád az önfeláldozás és az emberszeretet, akár csak Supergirl-re. Nem kötelességtudatból segítesz ennyit másoknak, hanem valahogy úgy érzed, hogy erre születtél. Nem szeretsz a saját problémáidról mesélni, viszont másokét szívesen meghallgatod és szinte biztos, hogy szolgálsz egy-két biztató szóval. Titokzatos vagy, csak úgy betoppansz az emberek életébe, akik utána két kézzel fognak és ragaszkodnak hozzád. Ideje észrevenned, hogy mások segítése akár a hivatásoddá is válhatna.

Oszd meg az eredményed:

VIDEO Ők lesznek 2024 legszerencsésebb csillagjegyei

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!