Ismerd meg a Marvel legismertebb képregényhősét, Pókembert!

Ismerd meg a Marvel legismertebb képregényhősét, Pókembert!

Címlap / Stílus / Ismerd meg a Marvel legismertebb képregényhősét, Pókembert!

A nagysikerű képregénysorozat hőse, Peter Parker középiskolás fiúból lesz közkedvelt szuperhős egy sugárfertőzött pók csípésétől. Emberfeletti képességeit a jó cél érdekében használja, amikor csak szükség van rá, ott terem. (x)

Szuperképessége hihetetlen erejében és gyorsaságában mutatkozik meg. Képes falra mászni, fejjel lefelé is megtapadni. Hálóvetője segítségével messzire tud lendülni, sőt ha veszélyt érez, a csuklóján lévő mirigyekkel pókfonalat lő ki ellenfeleire, hogy ellehetetlenítse a gonosztevőket.

Pókember ruhatár

Pókember alakja gyorsan felismerte, ereje mekkora felelősséggel jár. Nemes jelleme gyorsan közönségkedvenccé tette. Számos film és mesesorozat főszereplője volt már a hálóvető hős, aki az általa megalkotott jellegzetes kék-piros Pókember ruhában járja a várost, és nem is fél használni különleges adottságait, amit a kisfiúk előszeretettel utánoznak.

Pókember mintás ruha

A piros erőteljes, energikus szín, mely a higgadtságot árasztó kékkel kiegészülve a végtelen szabadság érzését kelti. A színkombináció tökéletesen visszaadja a főhős személyiségjegyeit. Nem is véletlen esett a választása épp erre a ruhára. 

Azok a ruhadarabok, amiken a pókminta szerepel, nagyon népszerűek az ovis fiúk körében. Táskákon és lábbeliken, pólókon, pulcsikon és sapkákon is találkozhatunk Pókember jelmezének jellegzetes színeivel. A látványos pókhálómintázat visszaköszön más mesehősös termékeken is, amik mindig nyerők ebben a korosztályban. 

Mesehősös termékek a Ruhafalvánál

Az ország egyik népszerű online áruházában, a Ruhafalvánál külön kategóriába rendezve találjátok a legismertebb mesehősöket, amik között természetesen a Pókember előkelő helyet foglal el. A rá jellemző alsó- és felsőruházat, valamint a kiegészítők is helyet kaptak a kínálatban, szinte nincs olyan ruházati osztály, amiben ne lenne jelen a hálót vető hős alakja. A papucstól a pizsamáig, zoknitól a poncsóig mindent megtaláltok a széles kínálatban. 

A teljes alakos mellett egyes jellemző mozzanatot ábrázoló minták is népszerűek kabátokon vagy pulcsikon. A maszkszerűen a fejre húzható, a szemeknél kivágott sapkákat, kapucnis felsőket különlegességük miatt még azok is szívesen viselik, akik nem túlzottan rajonganak a nyolclábúakért.

Te melyiket választanád?

A kínálatban a Sun City és a Cerda pókemberes kollekciója a legnépszerűbb. Az utazáshoz vagy edzéshez használatos gurulóbőröndöktől a sportáskákig, sőt a strandoláshoz szükséges papucs-törölköző kombóig mindent beszerezhettek náluk, ha tetőtől-talpig Pókembernek akarjátok öltöztetni gyerekeiteket. Az igazán lelkes rajongók számára még iskolai felszereléseket is választhattok ebben a mintában. 

Nézzetek körül Ti is a cég webshopjában. Ne feledjétek, a Ruhafalvánál minőségi új és válogatott használtruha-termékkínálatból vásárolhattok megfizethető áron.

VIDEO Ezzel a szájfestéssel nagyíthatod az ajkaidat optikailag

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!