Ismerd meg a Marvel legismertebb képregényhősét, Pókembert!

Ismerd meg a Marvel legismertebb képregényhősét, Pókembert!

Címlap / Stílus / Ismerd meg a Marvel legismertebb képregényhősét, Pókembert!

Szuperképessége hihetetlen erejében és gyorsaságában mutatkozik meg. Képes falra mászni, fejjel lefelé is megtapadni. Hálóvetője segítségével messzire tud lendülni, sőt ha veszélyt érez, a csuklóján lévő mirigyekkel pókfonalat lő ki ellenfeleire, hogy ellehetetlenítse a gonosztevőket.

Pókember ruhatár

Pókember alakja gyorsan felismerte, ereje mekkora felelősséggel jár. Nemes jelleme gyorsan közönségkedvenccé tette. Számos film és mesesorozat főszereplője volt már a hálóvető hős, aki az általa megalkotott jellegzetes kék-piros Pókember ruhában járja a várost, és nem is fél használni különleges adottságait, amit a kisfiúk előszeretettel utánoznak.

Pókember mintás ruha

A piros erőteljes, energikus szín, mely a higgadtságot árasztó kékkel kiegészülve a végtelen szabadság érzését kelti. A színkombináció tökéletesen visszaadja a főhős személyiségjegyeit. Nem is véletlen esett a választása épp erre a ruhára. 

Azok a ruhadarabok, amiken a pókminta szerepel, nagyon népszerűek az ovis fiúk körében. Táskákon és lábbeliken, pólókon, pulcsikon és sapkákon is találkozhatunk Pókember jelmezének jellegzetes színeivel.

A látványos pókhálómintázat visszaköszön más mesehősös termékeken is, amik mindig nyerők ebben a korosztályban. 

Mesehősös termékek a Ruhafalvánál

Az ország egyik népszerű online áruházában, a Ruhafalvánál külön kategóriába rendezve találjátok a legismertebb mesehősöket, amik között természetesen a Pókember előkelő helyet foglal el. A rá jellemző alsó- és felsőruházat, valamint a kiegészítők is helyet kaptak a kínálatban, szinte nincs olyan ruházati osztály, amiben ne lenne jelen a hálót vető hős alakja. A papucstól a pizsamáig, zoknitól a poncsóig mindent megtaláltok a széles kínálatban. 

A teljes alakos mellett egyes jellemző mozzanatot ábrázoló minták is népszerűek kabátokon vagy pulcsikon. A maszkszerűen a fejre húzható, a szemeknél kivágott sapkákat, kapucnis felsőket különlegességük miatt még azok is szívesen viselik, akik nem túlzottan rajonganak a nyolclábúakért.

Te melyiket választanád?

A kínálatban a Sun City és a Cerda pókemberes kollekciója a legnépszerűbb. Az utazáshoz vagy edzéshez használatos gurulóbőröndöktől a sportáskákig, sőt a strandoláshoz szükséges papucs-törölköző kombóig mindent beszerezhettek náluk, ha tetőtől-talpig Pókembernek akarjátok öltöztetni gyerekeiteket. Az igazán lelkes rajongók számára még iskolai felszereléseket is választhattok ebben a mintában. 

Nézzetek körül Ti is a cég webshopjában. Ne feledjétek, a Ruhafalvánál minőségi új és válogatott használtruha-termékkínálatból vásárolhattok megfizethető áron.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást