Mekkora családod lesz? Tesztünkből megtudhatod!

Mekkora családod lesz? Tesztünkből megtudhatod!

Címlap / Életmód / Mekkora családod lesz? Tesztünkből megtudhatod!

A lényeg az, hogy jól érezd magad a szeretteid körében. Töltsd ki tesztünket, és a válaszaid alapján megtippeljük, mekkora családod lesz a jövőben!

0%

Hol szeretnél lakni a legjobban?

Melyik a kedvenc napszakod?

Ha tarthatnál egy egzotikus állatot, melyiket választanád?

Válassz egy édességet!

Ha bármelyiket megkaphatnád, melyik tehetséget választanád?

Mekkora családod lesz? Tesztünkből megtudhatod!
Kis családod lesz

Kis családod lesz

Te tudod, hogy nem a méret a lényeg. Az aprócska család is lehet ugyanolyan erős és összetartó, mint egy népes sereg, sőt! Lehet, hogy nem lesznek zajos hétvégék vagy zsúfolt karácsonyok, de te erre nem is vágysz igazán. Cserébe viszont mindenkire jut elég időd, és mindenkinek jut ideje rád is, így mindig lesz kire számítanod, miközben a magánéletedet is meg tudod őrizni.
Átlagos méretű családod lesz

Átlagos családod lesz

Se nem kicsi, se nem nagy, éppen hozzám való vagy – ezt gondolhatod jövőbeli családodról, ahol mindenkinek lesz helye, ugyanakkor soha senki nem lesz magányos. A ház nem fog majd az ürességtől kongani, és azt sem kell túlszervezni, hogy hány autóval menjetek a családi nyaralásra. Kellemes, biztonságos kis társaságot alkottok majd.
Nagy családod lesz

Nagy családod lesz

Ti lesztek azok, akiknél a nagy családi ünnepségeken még a kempingágyak is előkerülnek, és ahol szinte nem telik el úgy hónap, hogy valakinek ne lenne valamilyen évfordulója. Lehet, hogy a csend jó pár évtizedig ismeretlen fogalom lesz a házatokban, de az is biztos, hogy egy erős háló részese leszel, ami mindig megtart, bármit is hoz majd az élet. Ennyi ember között mindig akad, akire számíthatsz majd.

Oszd meg az eredményed:

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást