A téli divat legnyerőbb párosítása: farmer és csizma

A téli divat legnyerőbb párosítása: farmer és csizma

Címlap / Stílus / Divat / A téli divat legnyerőbb párosítása: farmer és csizma

Bár már korábban beharangozták a divatdiktátorok, hogy idén a lazább, bőszárú farmer lesz a divat, azért a téli szezonban még a csizmához passzoló skinny a praktikus és divatos viselet. Ezt a farmert szerencsére hordhatod elegáns és sportos formában egyaránt, most azt is megmutatjuk, hogyan!

Sportosan és lazán

A szoros farmernadrághoz tökéletesen passzol a sportos fazonnal és vastag béléssel bíró, lapos talpú csizma. Ez a viselet rendkívül kényelmes, mégis fiatalos, így könnyen bevetheted a nagyobb hóviharokban, vagy egy átlagos, de hűvös hétköznapon.
Ha az alakod megengedi, a farmer lehet világosabb, feltűnőbb, ha harisnyát veszel alá, akár szaggatott is.
Csizma: Pull&Bear, 9 300 Ft.
Farmernadrág: Mango, 2 995 Ft.
Pulóver: Esprit, 14 900 Ft.
Sapka: Accessorize, 23 300 Ft.

Csinosan, mégis sportosan

Ha nem túl bumfordi csizmát választasz, akkor a megjelenésed lehet csinos úgy is, hogy valójában nagyon kényelmesen érzed magadat.
Egy szolidabb, sötétebb színű farmerhoz társíts egy lapos talpú, világos csizmát, ami átmenet a sportos és a csinos öltözék között. Válassz a farmerhoz árnyalatban passzoló bőrkabátot, a csizmához pedig igazítsd a kiegészítőidet: a sapkádat, sáladat, táskádat.
Csizma: Humanic, Pat Calvin
Farmernadrág: H&M, 3 490 Ft.
Táska: Accessorize, 15 000 Ft.
Pulóver: Mango, 5 995 Ft.

Csinosan, kényelmesen

Ha nem szeretnél lemondani a kényelemről, de nem igazán áll hozzád közel a sportos stílus, természetesen akkor is van megoldás. Válassz éktalpú csizmát, így legfeljebb 5-6 centivel emeled meg a sarkaidat, de a tényleges plusz a csizma talpának köszönhetően ennél a számnál nagyobb lesz.
Célszerű olyan csizmát venned, aminek a szára visszatűrhető, így divatos és elegáns bokacsizmát kapsz. Ehhez a fazonhoz is inkább az egyszerűbb farmerek illenek, melyek természetesen lehetnek akár világos színűek is.
Farmernadrág: Mango, 5 995 Ft.
Csizma: Humanic, Lazzarini
Táska: Zara, 12 995 Ft.
Ing: Diane von Furstenberg, 230 EUR
Napszemüveg: Pull&Bear, 2 800 Ft.

Vagány szerelésben nőiesen

Bár már nem a legnépszerűbbek, még mindig divatosak a térd fölé, vagy közvetlenül térd alá érő csizmák.
Ehhez a csizmához válassz egy elegáns testhezálló sötét farmert (lehet akár strasszokkal vagy szegecsekkel díszítve), majd vegyél fel hozzá egy lenge felsőt, illetve felsőruházatként például bőrkabátot.
Farmernadrág: Mango, 3 995 Ft.
Csizma: Zara, 17 995 Ft.
Blúz: Mango, 8 995 Ft.
Táska: Marc Jacobs

Fiatalos és nem hétköznapi

A koptatott farmerok ugyancsak divatosak, ám nem mindenkinek állnak jól.

Sokkal inkább a fiatalok ruhatárához sorolhatjuk ezeket a darabokat, azok körébe, akik a karcsúbbak táborát erősítik. Mivel a világos színek olykor kifejezetten kényes helyen mutatnak többet, ha el szeretnéd rejteni a felesleget, ne ilyen farmert válassz.
Ellenkező esetben tökéletesen fog rajtad mutatni egy koptatott farmer, amihez nyugodtan társíthatsz egy különálló, vastagabb sarokkal bíró csizmát. Különösen divatos lehetsz, ha a csizma szára bő, sokáig visszahajtható, illetve ha műszőrméből készült mellénnyel viseled.
Farmernadrág: Pull&Bear, 5 700 Ft.
Csizma: Zara, 22 995 Ft.
Top: Mango, 4 995 Ft.
Táska: Accessorize, 10 390 Ft.
Fülbevaló: Accessorize, 4 290 Ft.

Bokacsizmával az eleganciáért

Az elegáns felszerelés elengedhetetlen része egy szép és esztétikus bokacsizma, amit könnyen tudsz kombinálni a szűkszárú farmerekkel. Itt is ügyelned kell az esetleges pluszkilókra, ugyanis a lapos talpú bokacsizmák kövéríthetik a lábaidat.
Ezt elkerülendő olyan csizmát kell választanod, ami színben összeolvad a farmeroddal, így nem lesz élénk kontraszt, ami optikailag megtörné a látványt. Ha nincs mit takargatnod, nyugodtan válassz eltérő színű bokacsizmát, de amennyiben követed az elegáns vonalat, ne ess túlzásba a díszítettség terén.
Farmernadrág: Mango, 9 995 Ft.
Blúz: Zara, 5 995 Ft.
Csizma: Alexander McQueen
Fülbevaló: Accessorize, 2 150 Ft.
Táska: Accessorize, 13 700 Ft.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást