Tejszínes kapros uborkasaláta

Tejszínes kapros uborkasaláta

Címlap / Életmód / Receptek / Tejszínes kapros uborkasaláta

Az egyik legüdítőbb zöldségünk az uborka. Ropogós, lédús, ezért jól illik egy krémes, enyhén fűszeres öntethez. Étkezés előtt mindig hűtsük jól le.

Hozzávalók (1 személyre):

1 nagy uborka, szeletelve
1 fej vöröshagyma, szeletelve
10 ml tejszín
1 evőkanál citromlé
1 teáskanál cukor (opcionális)
1 marék kapor, apróra vágva
só és bors ízlés szerint

Elkészítése

Keverjünk össze minden hozzávalót, és hűtsük le hűtőben 20 perc alatt.
 

VIDEO Jobb ember vagy, mint hinnéd, ha ez az 5 dolog jellemző rád

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!