Hol találjuk meg az Igazit?

Hol találjuk meg az Igazit?

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Hol találjuk meg az Igazit?

Egyre nagyobb problémát jelent a szingli nők számára, hogy hol is ismerkedjenek meg a nagy Ő-vel. A lehetőségek szűknek mutatkoznak, azonban van pár bevált hely az ismerkedésre, íme néhány ötlet, ha még nem találtad meg az igazit.

Társkereső oldalak

Sokak által nagyon népszerűek a különféle társkereső oldalak, szerencsére ma már számtalan oldal áll a rendelkezésedre. Az előnye, hogy szinte számtalan ember közül választhatod ki azt, aki szimpatikus számodra és ehhez még ki sem kell mozdulnod otthonról. Kereshetsz számos paraméter alapján, így megkönnyíted a dolgod, hiszen időt spórolsz a felesleges találatok átugrásával.

Számtalan szerelem indul ezeken az oldalakon, ahol eleinte sokszor csak a közös chatelés, emailezés és SMS-ezés indul el, azonban sokszor a személyes találkozásokra is sor kerül és indulhat az élesben az ismerkedés. Hátránya, hogy mivel online történik a kapcsolatfelvétel, ezáltal nem kapsz mindig hiteles információkat a kiszemelt személyről. Sokan másnak adják ki magukat, mit amilyenek valójában, ezekben az esetekben sokszor nem is kerül sor a közös találkára, mert mindig csak húzzák halasszák az első nagy találkozást, ezekre az emberekre nem is érdemes túl sok időt vesztegetned, míg másokról csak az első találkozó alkalmával derül ki, hogy nem is azok és olyanok, akiknek és amilyennek mondták magukat.

Tudj meg többet a legnépszerűbb társkereső oldalakról itt.

Közösségi oldalak

Számos közösségi oldal rendelkezik társkereső funkcióval és rengeteg kapcsolat születik csupán egy szimpátiával induló közös levelezésből vagy csevegésből. A közösségi portálokon már jóval több információt megtudhatsz a másikról, mivel általában láthatod a róla szóló információkat és fotókat is, amelyek általában hitelesnek mondhatók, így legalább az átverés lehetőségét elkerülheted.

Hátránya, hogy sokan sportot űznek abból, hogy számos „lányrajongóval” veszik körbe magukat, míg igazán komoly találkozást és kapcsolatot nem akarnak, tehát jó nyitott szemmel járni és meglátni azt, hogy hol a határ a kellemes csevejek és aközött, amikor igazán meg szeretnének minket ismerni.

Hirdetések

Inkább a 30 feletti vagy az idősebb korosztálynál bevett szokás az újságban megjelenő, társkereső oldalakon feltűnő társkeresés. Ezek a hirdetések általában nem csupán a párkapcsolat és szerelem megtalálására irányulnak, sokan az idősebb korosztályból már csak egy olyan társat szeretnének, akivel időnként eljárhatnak színházba, moziba, vagy egyéb helyre szórakozni. Az ilyen hirdetések általában komolynak mondhatók és ritkán érik meglepetések az embert, azonban itt is érdemes odafigyelnünk az apró részletekre.

Baráti társaság

A legjobb módszer az ismerkedésre a baráti társaságunkkal kapcsolatban álló más baráti társaságokkal való kapcsolatba kerülés, hiszen ezáltal nem csupán új embereket ismerhetünk meg, de talán megtalálhatjuk az Igazit is.

Ennek az ismerkedésnek nem csupán az az előnye, hogy valószínűleg elsőkézből kapunk információkat a kiszemelt pasiról, de ezáltal kevésbé vagyunk kitéve annak a veszélynek, hogy átver minket az az ellenállhatatlan mosolyú srác, hiszen mit szólnának a barátai, ha kiderülne valami ilyesmi? Nem vetne rá valami jó fényt, így általában az ilyen események csak ritkán fordulnak elő.

Buli

A legtöbb tinédzser és egyetemista általában a szórakozóhelyeken ismerkedik. Előnye, hogy a kötetlen hangulatban szinte pillanatok alatt megismerheted a kiszemelt srácot, és persze hamar is egymásba bonyolódhattok. A hátránya, hogy sok fiú már rég nem csak a táncot szeretné tőled, míg te még a nevét sem tudod. Sokaknak nem a hosszútávú ismerkedés a célja az ilyen estéken, hanem csupán az alkalmi kalandokat keresik. Érdemes tehát résen lenni és megfigyelni, hogy ki hogyan közelít hozzád és miként viselkedik, mert ha még a nevedre sem kíváncsi, akkor biztos lehetsz benne, hogy ez nem a te partid, míg ha kedves és még egy italra is meghív, hogy pár szám közt egy kicsit beszélgessetek is, akkor valószínűleg egy estén túlmenően is érdekled a srácot.

Kávézók és bárok

Sokan a személyes találkozások hívei és már komolytalannak érzik a bulikon való ismerkedést, az ő színterük a kávézók és bárok pultjai és teraszai. Az ilyen helyeken könnyedén megismerkedhetsz és beszélgetésbe elegyedhetsz valakivel. Általában itt csak a közös szimpátián alakuló csevejek indulnak el, hiszen az ember nem áll szóba mindenkivel. Az apró jelek segítségével magadra vonhatod a figyelmet, és ha te is szimpatikus vagy a pasinak, akkor biztos lehetsz benne, hogy a szemezésen és mosolyokon túl közelebbről is meg szeretne majd ismerni. Ha pedig igazán ügyes vagy a flörtben, akár a következő találkára is sor kerülhet.

Ismerkedésre tehát van lehetőség, hiszen minden korosztály számára megvannak a bevált helyek és módszerek az ismerkedésre, már csak az a kérdés, hogy számodra melyik a legalkalmasabb és már indulhat is a hódítás.

VIDEO Ők lesznek 2024 legszerencsésebb csillagjegyei

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!