Egyre több szülő törekszik arra, hogy gyermeke egy bizonyos csillagjegy alatt szülessen

Egyre több szülő törekszik arra, hogy gyermeke egy bizonyos csillagjegy alatt szülessen

Címlap / Életmód / Család / Egyre több szülő törekszik arra, hogy gyermeke egy bizonyos csillagjegy alatt szülessen

Persze, már akkor is tudtam, hogy a napjegy ugyan fontos dolog az asztrológia szerint, de távolról sem csak az egyetlen tényező, ami hat a személyiségünkre. Bár nekem is vannak rossz tapasztalataim bizonyos csillagjegyekkel és akadnak olyanok is, akikkel azonnal megtalálom a közös nevezőt, sosem jutott eszembe, hogy ez alapján próbáljam megtervezni a várandósságomat. Ezzel viszont sokan nincsenek így…

Egyre több szülő számára fontos, hogy egy adott csillagjegyben szülessen a gyermeke

Egy új felmérés szerint minden ötödik amerikai fontolóra veszi a terhesség megtervezését aszerint, hogy milyen asztrológiai jegyben szeretné megszülni gyermekét. 2000 leendő szülőt kérdeztek meg. Kiderült, hogy minden ötödik számára nagyon fontos szempont volt, hogy a várandósság melyik hónapban ér véget. Úgy tűnik, hogy ez egy viszonylagos új trend, ugyanis a Z-generáció tagjai, akik 1995-2010 között születtek, 25%-ban vélték úgy, hogy lényeges szempont lesz a családalapítást tekintve a születendő gyermek zodiákusa. 

Persze ez számos kérdést felvet. Kezdve azzal, hogy a gyermekek nem feltétlenül a kiírt dátumon születnek és nem csak egy-két nap, hanem akár több hét, komplikáció esetén több hónapnyi eltérés is lehet a céldátum és a valóság között. Ugyan a legtöbb szülő tisztában van ezzel, ahogy azzal is, hogy nem feltétlenül azonnal, a tervezetteknek megfelelően fog megfoganni a gyermeke, mégis sokan nyitottak a tervezés e különleges válfajára.

Az Angara megbízásában készült felmérésben kiderítették azt is, kikről van szó pontosan.

Legnagyobb eséllyel a Bikák azok, akik foglalkoznak ezzel, a megkérdezett Bika jegyűek 63%-a mondta, hogy hisz a horoszkóp erejében.

Őket követik az Ikrek 59%-kal, majd a Vízöntők 58%-kal. Érdekes, de a legszkeptikusabbak közé az Oroszlánok kerültek 43%-kal, talán ők nem érzik személyiségükhöz méltónak, hogy ilyen csip-csup ügyekkel foglalkozzanak. 

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást