Életmód / Ezotéria

Melyik napon születtél? A foglalkozás, amivel a legtöbb pénzt keresheted

Péntek

Ha pénteken születtél, remek érzékkel tudsz átadni tudást másoknak, így már csak azt kell megtalálnod, mi az a terület, amiben egyébként is jó vagy, és ezt elkezdeni oktatni is.

Akár kommunikációs tréningeket szervezel, akár a felsőoktatásban vagy üzleti képzésben helyezkedsz el, olyasmit tudsz kínálni, ami másoknak hasznára válik, és amiért hajlandóak jelentős összegeket is kifizetni neked.

Szombat

Ha szombati napon születtél, jó eséllyel kivételes tehetséged van valamilyen művészeti területen, így akár előadóként, énekesként, vagy valamilyen képzőművészeti ág képviselőjeként is sikereket érhetsz el.

A veled született tehetség kiváló alap, azonban önmagában nem lesz elég, mindenképpen fontos energiát fordítanod a képzésedre is, illetve kell egy olyan ember támogatása, aki a szervezés, menedzselés feladatait a vállára veszi.

Vasárnap

Ha vasárnap születtél, jól tudsz hatni az emberekre, könnyedén tudsz akár tömegeket is megnyerni az ügyednek, vagy magad mögé állítani.

Emiatt komoly sikereket érhetsz el az olyan pályákon, ahol fontos a személyes karizmád.

Akár cégvezetőként, akár csapatvezetőként is sikeres lehetsz, de remek motivációs tréner válhat belőled, sőt valószínűleg akkor is sikeres leszel, ha politikai pályára lépsz.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást