Nem mindenki öregszik szépen. 10 világsztár, akivel elbánt az idő

Nem mindenki öregszik szépen. 10 világsztár, akivel elbánt az idő

Címlap / Stílus / Arc / Nem mindenki öregszik szépen. 10 világsztár, akivel elbánt az idő

Mickey Rourke

Ki mással kezdhetnénk a listát, mint mindenki kedvenc szépségből-szörnyeteg karakterével, Mickey Rourke-kal? A fiatalabb korosztály számára elképzelhetetlen lehet, hogy a színész egykor kifejezetten jóképű férfi volt, aki a 9 és fél hét című filmben Kim Basinger fejét csavarta el.

Rourke más téren is bizonyítani akart, ezért népszerűsége csúcsán Hollywoodot bokszkarrierre cserélte, majd összevert fejét plasztikasegítségével próbálta újra sármossá varázsolni, rémisztő eredménnyel. 

 

 

Meg Ryan

A végtelenül bájos arcú színésznő Amerika – és a világ – kedvence volt, de sajnos nem jó módszert választott annak érdekében, hogy szépségét megőrizze. Köztudott, hogy a sztárokon – főleg a nőkön – hatalmas a nyomás, hogy az évek előrehaladtával is jól nézzenek ki.

Meg egykor elragadó külsejét ma már túltöltött arc és száj, felismerhetetlen vonások és előnytelen megjelenés jellemzi. Igazán kár érte, mert ezek nélkül a beavatkozások nélkül szinte biztos, hogy szépen öregedett volna. 

 

 

Val Kilmer

Egy újabb egykori szívtipró, akiről ma már nehéz elhinni, hogy egykor róla álmodoztak a nők. A színész ugyan megküzdött a rákkal, de kinézetének drasztikus változásáért leginkább súlygyarapodása felelős. 

 

 

Kathleen Turner

A díva fiatalon a világ egyik legszebb nője volt, akinek szexuális kisugárzása – főleg a Michael Douglas oldalán forgatott filmeken – szinte sistergett a vásznon. Az idő nem volt kegyes Kathleenhez, olyannyira, hogy a Jóbarátok sorozatban Chandler transzvesztita apját játszotta. 

 

 

Keith Richards

A Rolling Stones gitárosa fiatalon kifejezetten jóvágású srác volt és – természetesen – bolondultak érte a nők. Keith szorgalmas ivászata és droghasználata azonban nem múlt el nyom nélkül és a zenész arca ma már inkább egy domborzati térképre emlékeztet. Nem csoda, hogy a Legenda című fantasy filmben a gonosz kobold, Blix külsejét Keith ihlette.

 

 

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást