Nem mindenki öregszik szépen. 10 világsztár, akivel elbánt az idő

Nem mindenki öregszik szépen. 10 világsztár, akivel elbánt az idő

Címlap / Stílus / Arc / Nem mindenki öregszik szépen. 10 világsztár, akivel elbánt az idő

Az idő előbb-utóbb mindenkit utolér, rajtunk múlik, hogy elfogadjuk-e, hogy fiatalságunk egy idő után már a múlté. Az alábbi tíz hírességre nem mondhatjuk, hogy tisztességben öregedett meg.

Mickey Rourke

Ki mással kezdhetnénk a listát, mint mindenki kedvenc szépségből-szörnyeteg karakterével, Mickey Rourke-kal? A fiatalabb korosztály számára elképzelhetetlen lehet, hogy a színész egykor kifejezetten jóképű férfi volt, aki a 9 és fél hét című filmben Kim Basinger fejét csavarta el.

Rourke más téren is bizonyítani akart, ezért népszerűsége csúcsán Hollywoodot bokszkarrierre cserélte, majd összevert fejét plasztikasegítségével próbálta újra sármossá varázsolni, rémisztő eredménnyel. 

 

 

Meg Ryan

A végtelenül bájos arcú színésznő Amerika – és a világ – kedvence volt, de sajnos nem jó módszert választott annak érdekében, hogy szépségét megőrizze. Köztudott, hogy a sztárokon – főleg a nőkön – hatalmas a nyomás, hogy az évek előrehaladtával is jól nézzenek ki.

Meg egykor elragadó külsejét ma már túltöltött arc és száj, felismerhetetlen vonások és előnytelen megjelenés jellemzi. Igazán kár érte, mert ezek nélkül a beavatkozások nélkül szinte biztos, hogy szépen öregedett volna. 

 

 

Val Kilmer

Egy újabb egykori szívtipró, akiről ma már nehéz elhinni, hogy egykor róla álmodoztak a nők. A színész ugyan megküzdött a rákkal, de kinézetének drasztikus változásáért leginkább súlygyarapodása felelős. 

 

 

Kathleen Turner

A díva fiatalon a világ egyik legszebb nője volt, akinek szexuális kisugárzása – főleg a Michael Douglas oldalán forgatott filmeken – szinte sistergett a vásznon. Az idő nem volt kegyes Kathleenhez, olyannyira, hogy a Jóbarátok sorozatban Chandler transzvesztita apját játszotta. 

 

 

Keith Richards

A Rolling Stones gitárosa fiatalon kifejezetten jóvágású srác volt és – természetesen – bolondultak érte a nők. Keith szorgalmas ivászata és droghasználata azonban nem múlt el nyom nélkül és a zenész arca ma már inkább egy domborzati térképre emlékeztet. Nem csoda, hogy a Legenda című fantasy filmben a gonosz kobold, Blix külsejét Keith ihlette.

 

 

Kelly McGillis

Kelly McGillis a Top Gun című filmben Tom Cruise szerelmét alakította és a gyönyörű szőke színésznő remekül mutatott a jóképű Maverick mellett. Kellyn látszik, hogy nem veszi igénybe szépészeti beavatkozások segítségét azért, hogy fiatalos maradjon és ősz haját sem szégyelli. Senkit nem lepett meg, hogy a Top Gun folytatására nem kérték fel, de nyilatkozatai szerint egyáltalán nem keserű emiatt.

 

 

Janice Dickinson

A – saját maga által – világ első szupermodelljének kikiáltott egykori szépség még Sylvester Stallone-nal is gabalyodott szenvedélyes viszonyba, ma már azonban elmehet Steven Tyler hasonmásnak. Janice még mindig csinos, azonban arcát túlságosan átszabatta kókler sebészekkel. Kár, mert fiatalon csodaszép volt és – mint a legtöbb valódi szupermodellnek – jó esélye volt arra, hogy szépen öregedjen. 

 

 

Haley Joel Osment

Egy meglepően fiatal személy is szerepel a listán, hiszen a színész még csak 33 éves. Ha névről vagy első látásra nem ugrik be, ki is ő, akkor elég annyit mondanunk, hogy ő volt a halottlátó kisfiú a Hatodik érzék című filmben, Bruce Willis oldalán. Haley Joel tündéri kissrác volt, de kedves külsejét – finoman szólva – nem sikerült átmentenie a felnőttkorba. 

 

 

Lil’ Kim

Cardi B és Nicki Minaj előtt volt Missy Elliott és a lehengerlően szexi Lil’ Kim. A Moulin Rouge videoklipjében láthattuk utoljára dögösen, utána ugyanis – érthetetlen okokból – folyamatosan a plasztikai sebészek kése alá feküdt és teljesen új külsőt varázsolt magának. A rapperhölgy külseje olyan drasztikusan változott meg – inkább hátrányára, mint előnyére – hogy napjainkban szinte teljesen felismerhetetlen. 

 

 

Macaulay Culkin

Mac ugyanúgy járt, mint Haley Joel Osment, tündéri kisfiúként az egész világ imádta, de miután felnőtt, elkerülték a sikeres szerepek. A Reszkessetek betörők cuki szőke kisfiúja lecsúszott drogos lett, akinek külseje ma már inkább aggodalomra ad okot.

 

 

 

VIDEO Ezek a szerencsehónapjaid 2024-ben

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!