A csirke rendkívülízltes különböző gyümölcsökkel együtt sütve, mint az ananász, alma vagy épp a szőlő!
Hozzávalók:
1 kg krumpli
2 fej lilahagyma
1 fej fokhagyma
1 fürt szőlő
1 maréknyi dióbél
1 ek mustár
1 pohár száraz rozé bor
néhány ág friss kakukkfű
só, bors
6 csirkecomb
Elkészítése:
1. Főzd meg a krumplit, a lilahagymát vágd negyedekre.
2. A diót, szőlőt mosd meg, a fokhagymát szedd gerezdekre. Szórj rá sót, borsot és tegyél bele kakukkfüvet.
3. A kapott zöldségágyra helyezd rá a megsózott, borsozott csirkecombokat, a tepsit takard le alufóliával és tedd be a sütőbe 50 percre.
4. Végül vedd le a fóliát ás pirítsd meg a csirkecombokat.