5 nem szokványos szórakoztató játék esküvőre

5 nem szokványos szórakoztató játék esküvőre

Címlap / Szerelem / Esküvő / 5 nem szokványos szórakoztató játék esküvőre

Idén lesz az esküvőtök és szeretnétek feldobni valamivel az estét? Ha még nem tudjátok, pontosan milyen játékokkal tegyétek feledhetetlenné az éjszakát, lapozzátok át cikkünket, hiszen mi összegyűjtöttük számotokra a legötletesebbeket.

Példaértékű

Minden házaspár táncba kezd, de egyszer csak leáll a zene. A ceremóniamester megkéri a táncolókat, hogy csak azok a párok maradjanak a táncparketten, akik már több mint öt éve házasok.

Később már csak azok maradnak, akik tíz éve, és így tovább. Végül csak egyetlen pár marad majd a parketten, azok akik az egész vendégseregből a legrégebben házasok.

Meglephetjük Őket, valamilyen jelképes ajándékkal is, hiszen biztosan nem kevés munka van abban, hogy ilyen rég együtt vannak és az ifjú pár számára is példaértékűek.

Címlapon

A vendégsereg és a barátok feladata, hogy összeállítsanak egy újságot tele hírekkel, időjárás jelentéssel és mindennel, ami egy magazinban lenni szokott.

A lényeg, hogy ezek a cikkek kizárólag a menyasszonyra és a vőlegényre vonatkozzanak. Szólhatnak a nagy napjukról, vagy akár vicces, emlékezetes történetekről is.

Garantáltan jó élmény lesz később fellapozniuk ezeket az újságokat.

Vicces kérdőív

Ki ismeri a legjobban az ifjú párt? A fiatalok egyik barátja még az esküvő előtt készítsen kérdőívet a menyasszonyról és vőlegényről.

Ezekre a kérdésekre, majd a vacsora után a vendégeknek kell válaszolniuk. Garantáltan nem fogtok nevetés nélkül maradni.

Aki a legtöbb jó választ adja, meglephetitek valamilyen jelképes ajándékkal, hiszen biztosan igaz barát az, aki ennyi mindent tud rólatok.

Ígéret-kártyák lufiban

Kedves és kreatív ötlet. A vendégek előre megcímzett képeslapokra jelképes nászajándékokat írnak fel.

Például: Lemossák az autót, vigyáznak a gyerekre, stb. Ezeket az ígéreteket héliumos lufira kötik és csoportosan a magasba engedik.

Amelyik levél „hazaér”, azt be lehet váltani a feladónál.

Mennyire ismersz?

Ebben a játékban egy közeli ismerő segítségére is szükség lesz. Kérjétek meg, hogy előre írjon össze kérdéseket, amelyek veletek kapcsolatosak.

Persze ti ezekről ne tudjatok, hogy lehetőségetek sem legyen felkészülni, hiszen úgy nem az igazi. A vacsora után kezdetét is veheti a móka.

Megfűszerezhetitek azzal is, hogy egymásnak hátat fordítotok, és ha a páros fiú tagjára igaz az állítás, egy cipőt, ha a hölgyre egy magassarkút emeltek a magasba.

Kérdés mennyire ismeritek a kapcsolatotokat.

VIDEO A sminkmester megmutatja, hogyan rajzolj profi tusvonalat magadnak

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!