Életmód / Egészség / Lélek

5 szokás, hogy megszeresd a tükörképedet

5 szokás, hogy megszeresd a tükörképedet

Mit szoktál érezni, amikor reggel belenézel a tükörbe? Azt, hogy: „Jaj, ez a ráncom még jobban elmélyült, mégis, hogy nézek ki?”, vagy egyszerűen csak rámosolyogsz kómás arccal a tükörképedre és tetszik az, aki visszanéz rád. Sokan egy életen át küzdenek azzal, hogy elfogadják magukat és merjenek tükörbe nézni, de mi most adunk pár tippet ahhoz, hogy ez minél hamarabb bekövetkezzen.

Arckép

Sok ember, amint tükröt lát, már menekül is előle, mert Isten ments, hogy meglássa a testet, amiben él. Ez a gondolkodásmód pedig önbizalomhiányhoz és kishitűséghez vezet. Mert, aki nem elégedett a külsejével, az nem tudja az ellenkezőjét mutatni a külvilág felé. Félénk és szégyenlős lesz, megfosztva magát rengeteg élménytől és lehetőségtől.

De nem kell ezt az utat választanod. Fogj egy tükröt és szó szerint bámuld az arcodat folyamatosan. Menj végig az arcvonásaidon, a szép szádon és végül merülj el a tekintetedben. Ha sokáig nézed a szemeidet, egy idő után valami megmagyarázhatatlan dolgot fogsz érezni.

Egyesek elsírják magukat, mások mosolyognak magukra, de a lényeg, hogy, ha bele mersz nézni a szemedbe hosszú ideig, akkor valami megváltozik benned.

Elő a rúzsoddal

És írj fel a tükrödre olyan kedves szavakat, idézeteket, melyektől jobban fogod magad érezni.

Például a reggeli készülődés mellé nagyon jól fog esni egy: „Hello, gyönyörű!” felirat, vagy, mikor munkából hazaérve, hulla fáradtan olvasol hasonlókat.

És soha ne felejtsd el, hogy ki írta fel ezeket az inspiráló üzeneteket a tükrödre!

Le a ruhával!

Ha nem szereted magad, akkor már csak az is megterhelő lehet számodra, hogy a kádból kilépve, meglátod magad meztelenül. És a legtöbb nő azért mindig talál magán egy kis szépséghibát, még akkor is, ha más azt abszolút észre sem veszi. Ezt a feladatot minden nőnek napi szinten kellene gyakorolnia.

Először is állj egy egész alakos tükör elé és dobd le magadról a textilt. Kezdd el szépen a lábfejedtől felfelé, aprólékosan megfigyelni a testedet és a legnagyobb szeretettel nézz magadra. Csodáld meg a formás vádlidat, az izmos combjaidat, kerek popsidat és gyönyörű arcodat.

Érj magadhoz és érezd, hogy ez a számodra legszebb test a világon. Jobb nem is lehetne.

Számít, mi van alattad!

Nem hiába kapnak olyan hangsúlyos szerepet a nők életében a fehérneműk, ugyanis teremtő erejük van.

Teljesen más érzés úgy munkába menni, hogy tudod milyen őrjítően szexi vagy.

És hidd el a férfiak szeme is sokkal inkább megakad rajtad, mert érzik, hogy ez a csaj nagyon rendben van önmagával.

De ne csak akkor viselj szexi fehérneműt, ha éppen párkapcsolatban élsz.

Bár vannak napok, amikor kifejezetten jól esik a nagyi bugyi, de azért sokkal jobb érzés úgy elslisszolni a tükör előtt, hogy szexi fehérneműt viselsz.

Jöhet pár kép!

Időről-időre készíts magadról pár képet, amit szívesen nézel vissza azokon a napokon, amikor nagyon nem érzed magad magabiztosnak.

Jöhet egy szép smink, egy szexi ruha és máris másképp érzed magad a bőrödben. A legjobb képeket pedig posztold ki magadról, mert bár tudjuk, hogy nem ezen kell múlnia az önbizalmadnak, de azért mindenkinek jól esik, ha látja, hogy másoknak is tetszik.

És végül egy útravaló: Minden nap gyakorold a tükrös feladatokat, mert egy idő után azt veszed észre, hogy sikerült elfogadnod magad.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást