A szívvonalad kiindulópontja elárulja, hogyan viszonyulsz a szerelemhez

A szívvonalad kiindulópontja elárulja, hogyan viszonyulsz a szerelemhez

Címlap / Életmód / Ezotéria / A szívvonalad kiindulópontja elárulja, hogyan viszonyulsz a szerelemhez / 2. oldal

Ha a mutató és a középső ujjad között indul

Amennyiben a szívvonalad indulópontja a mutató és a középső ujjad között található, akkor számodra a legfontosabb dolog a kapcsolatodban a béke és a harmónia. Romantikus alkat vagy, aki hajlamos idealizálni úgy általában a szerelmet, mint a saját kapcsolatát. Inkább szemet hunysz a problémák és a hibák fölött, minthogy érdemben elkezdj foglalkozni velük.

A béke érdekében mindent megteszel és egyszerűen nem vagy hajlandó lemondani a nagy Ő-ről. Ez esetben azt jelenti, hogy menthetetlenül hiszel az igaz szerelemben, ezért sajnos sokszor érnek csalódások, különösen addig, amíg valóban olyan partnerre nem bukkansz, aki hajlandó hozzád hasonlóan sokat tenni a párkapcsolatába. 

Ha a középső ujjad alatt indul

A középső ujj alatt induló szívvonal arra utal, hogy a végletek embere vagy, és ez jellemző a párkapcsolataidra is, amiket felválta tesz változatossá a tökéletes harmónia és a totális ellentét.

Bár az életedben alapvető fontosságot tulajdonítasz annak, hogy a párkapcsolatod működőképes legyen, nem teszel meg mindent a cél érdekében.

Hajlamos vagy arra, hogy a viszonyt ne egységként, hanem a kiegészítő részedként kezeld – tehát nem igazán vagy vevő a kompromisszumokra. Könnyen leszel nyers, durva, összekevered a kommunikációt a bántó őszinteséggel, ami csak ellenállást szül a másik oldalról. Ez egyszerre bosszant, de boldoggá is tesz: kedveled az izgalmas fordulatokat, az újdonságokat, és nem feltétlenül vagy a monogámia híve. 

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást