Párkapcsolat / Szerelem / Szex

Szex a parton és a medencében? Izgalmas nyári helyszínek, amik veszélyeket is rejtenek

Szex a parton és a medencében? Izgalmas nyári helyszínek, amik veszélyeket is rejtenek

Nyáron az emberek többsége nyitottabb a szexualitást érintő változtatásokra, sokan szívesebben mennek bele némi újításba, különösen a nyaralás ideje alatt. De vajon mennyire jó ötlet a parton, vagy akár egy jakuzziban szeretkezni? Lássuk, mire kell figyelnetek, ha idegen vizekre eveznétek!

Szex a medencében

Vízben szeretkezni nagyon izgalmasnak hangzik, de igazából annyi egészségügyi kockázatot jelent, hogy nem igazán érdemes próbálkozni vele. Gondolj csak arra, hány helyen figyelmeztetnek rá, hogy fertőzésveszélyesek lehetnek a nyilvános medencék, különösen a meleg vizes termálok, és hogy még véletlenül se állj be a strand zuhanyzójába papucs nélkül…

Nos, a szeretkezés során nem csupán a bőrödre kerülnek a baktériumok és a gombák, hanem a hüvelyedbe, húgycsövedbe is sokkal könnyebben bejutnak, és innen már egyenes útjuk vezet a belső szerveid felé.

Meg kell említeni azt is, hogy a tisztítás, fertőtlenítés során használt vegyi anyagok sem tesznek kifejezetten jót a szervezetnek, ráadásul ezek még az óvszer anyagát is gyengítik, tehát, ha így védekeznétek, akkor egy esetleges terhességet is kockáztattok. Az egészre rátesz egy lapáttal, hogy a hüvelybe kerülő víz kellemetlen, fájdalmas érzést okozhat, ráadásul a nedvesedést is gátolja, vagy akadályozza, tehát az is lehet, hogy egyenesen élvezhetetlen lesz az együttlétetek.

Szex a parton és a medencében? Izgalmas nyári helyszínek, amik veszélyeket is rejtenek

Mit válasszatok helyette?

Ha mindenáron kipróbálnátok a vizes szexet, akkor jobban jártok, ha a zuhanyt, vagy a kádat választjátok. Utóbbi esetén szerencsésebb inkább otthon próbálkoznotok, hiszen a saját kádatokról pontosan tudjátok, mennyire higiénikus és tiszta. A zuhanykabin már nagyobb teret enged számotokra, de akár szállodában, akár otthon szeretkeztek a fürdőben, arra is készüljetek, hogy a legtöbb felület csúszós, tehát balesetveszélyes lehet.

Szex a parton

Szinte nincs olyan romantikus film, amiben a felek ne váltanának legalább egy csókot valamilyen csodaszép tengerparton. Érthető, hogy az emberek nagy többségének mozgatja a fantáziáját, milyen úgy szeretkezni, hogy közben a hullámok nyaldossák a lábainkat. Ez a filmekben kétségtelenül működik, de a valóságban kifejezetten kellemetlen tud lenni a tengerparti összebújás.

Ha homokos a part, akkor óhatatlan, hogy kerüljön rátok néhány szemcse, és ez bizony nem csak kellemetlen, hanem fájdalmas is tud lenni és az bizony illúzióromboló. Ha nincs homok, akkor vannak helyette kövek és sziklák: nos, ezek sem vetekszenek egy puha ágy kényelmével. A hullámok csábítóak, de sajnos nem jellemző rájuk, hogy mindig pontosan ugyanaddig csapnak ki a partra – ha nagyon belemerültök a szeretkezésbe, esélyes, hogy kaptok egy adag vizet a nyakatokba.

Mindezek mellett meg kell említenünk, hogy a nyilvános helyszínen történő szeretkezést a törvény bünteti, úgyhogy – bár izgalmas a lebukás gondolata –, ha valaki észrevesz titeket, és bejelentést tesz, akkor a romantikus estét lehet, hogy egy zárkában fogjátok tölteni. Ez különösen problémás lehet külföldön, főleg azokban az országokban, ahol ezeket a kérdéseket véresen komolyan veszik.

Szex a parton és a medencében? Izgalmas nyári helyszínek, amik veszélyeket is rejtenek

Mit válasszatok helyette?

Ha mindenáron nyilvános helyet választanátok, akkor törekedjetek a lehető legnagyobb diszkrécióra. Keressetek valóban eldugott helyeket, és nagyon ügyeljetek rá, hogy tényleg ne legyenek a közelben mások, főleg ne kiskorúak. Mindenképpen vigyetek magatokkal egy nagy és vastag plédet, ez pl. ideális választás a partra. Amennyiben csak és kizárólag a szex miatt mentek, ez utóbbi elhagyható, de ebben az esetben különlegesebb pózokat kell választanotok, legalábbis állva, és félig állva célszerű szeretkeznetek. Ezt megkönnyíti, ha a ruházatotok a célnak megfelelő: neked pl. kifejezetten jó választás egy szoknya, vagy egy ruha, a fehérneműt pedig akár otthon is hagyhatjátok.

Képek forrása: AlessandroBiascioli/Depositphotos.comDenKostiukBO/Depositphotos.com

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást