Mit nem szeretünk Karácsonyra kapni?

Mit nem szeretünk Karácsonyra kapni?

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Mit nem szeretünk Karácsonyra kapni?

Íme néhány olyan dolog, amit mi nők bizony nem szeretünk ajándékba kapni Karácsonyra. Természetesen van kivétel is, de ezekhez az ajándékokhoz valószínűleg sokunknál társult már rossz érzés a szeretet ünnepén.

Csokoládé

Bármennyire is imádjuk a csokoládét, mégsem szeretünk azt éppen Karácsonyra kapni. Mindennek oka leginkább az, hogy ez az egyik legszemélytelenebb ajándék, vagyis legtöbbször annak adjuk, akiről alig tudunk valamit.
Természetesen kedves és édes finomság, de nem elég kreatív, főleg ha az ajándékozott személy egy szerettünk, akit ismerünk eléggé ahhoz, hogy jobb ötletünk támadjon.

Tisztálkodószerek

A tisztálkodószerek sokunknak azt a régi iskolai szokást juttatja eszébe, amikor a hiányos higiéniával rendelkező osztálytársnak szappant, tusfürdőt és más effélét adtunk ajándékba, ezzel is buzdítva őt ezek használatára.
Éppen ezért a tisztálkodószereknek máig van egy erre emlékeztető, negatív felhangja. 

Szexi ruhák, tárgyak

Szexi fehérneműket, vagy akár egyes szexuális segédeszközöket egyáltalán nem szeretünk Karácsonyra kapni. Ezek dátuma sokkal inkább a Bálint-nap vagy akár a Mikulás, de semmiképpen sem a szeretet ünnepe.
Azt az érzést válthatja ki belőlünk, mintha csak a szexualitás lenne kizárólagos fontosságú velünk kapcsolatban.

Konyhai eszközök

A konyhai eszközöket sokszor mi magunk kérjük ajándékba, hiszen megkönnyítik a mindennapokat.
Karácsony estéjén azonban igazából nem szeretnénk a mindennapokra gondolni, különösen nem a mindennapi konyhai feladatokra. Bármennyire csalogatónak is tűnt korábban egy-egy konyhai eszköz.

Egyenajándék

Az egyik legrosszabb, ha egyenajándékot kapunk, vagyis éppen ugyanazt, mint egy másik családtag.
Értelem szerűen nem szeretjük vadidegeneken sem, ha szembejönnek velünk olyan ruhában vagy ékszerben, ami nekünk is van. Mindez a családon belül pedig kifejezetten zavaró is lehet akár.

Sportszerek

A sportszerek szintén érzékeny területet érinthetnek nálunk – különösen, hanem vagyunk megelégedve az alakunkkal és úgy érezzük, hogy az ajándék is csak felhívja a figyelmet arra, hogy bizony komoly szükségünk lehet minderre.
Sajnos gyakori, hogy többek között emiatt is alig lesznek használva az ilyen eszközök.

Lehetetlen jól választani?

Tény, hogy a karácsonyi ajándékok sok nőnek okoztak már rossz érzést ahelyett, hogy szívből örülni tudtak volna neki.
Ezért inkább készítsünk listát a párunknak, vagy egyszerűen csak eskessük meg, hogy elteszi a számlát és visszaválthatjuk az ajándékot. Így már biztosan tökéletes lesz!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást