Szerelem / Párkapcsolat

Szeretők vallanak házas pasikkal való viszonyaikról: „a tiltott gyümölcs a legédesebb”

Noémi, 26 éves

„Én egy nálam csupán egy évvel idősebb fiúba botlottam bele, akinek már volt egy két éve tartó párkapcsolata. Mivel már régóta tetszettünk egymásnak – és mint tudjuk, a tiltott gyümölcs a legédesebb –, mindketten tudtuk, hogy egyszer úgyis lesz köztünk valami. Ez be is következett. Úgy tudom, hogy a párkapcsolatában már régóta boldogtalan volt, és kettőnk közül mindig ő volt a kezdeményező fél. Mindez az én hibám lenne? Vagy a nőé, aki már a felesége? Aki úgy próbálta megmenteni a kapcsolatukat, hogy párja akarata ellenére terhes lett és esküvőt szervezett?

Belekényszeríteni egy férfit egy olyan kapcsolatba, amit már nem akar, szerintem a legnagyobb hiba, amit egy nő elkövethet. Hiszen ő ma már egy jó apa, mégsem jó férj. Már külön is költöztek, és ő továbbra is vadászik… Igaz, most már nem rám.”

Anna, 30 éves

„Én most is szerető vagyok. Tudom, hogy jelen pillanatban csak második lehetek, hisz nem valószínű, hogy elhagyja valaha is a feleségét miattam, de ez nem érdekel. Az én szerepem sokkal kifizetődőbb. Én vagyok az, akinek elmondja a problémáit, én vagyok a megértő nő az életében. Figyelek rá ahelyett, hogy összevesznék vele, mert a zokniját nem tette a szennyesbe. Kielégítem a vágyait, hiszen soha nem tagadom meg a szexet.

Ha hozzám jön, tudja, hogy nyugalom, odaadás, finom parfüm és selyem fehérnemű várja. Én vagyok az a nő, aki megtesíti mindazt, amire szüksége van érzelmileg és testileg is. Nem vagyok a gyerekei anyja, de belém szerelmes. Durva? Lehet. De a feleségek mindig elfelejtik, hogyan maradjanak igazi, kívánatos nők a házasságban hosszú távon. Szerintem ez nem az én hibám.”

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást