Életmód / Ezotéria

Szerelmi kompatibilitás csillagjegy alapján

Szerelmi kompatibilitás csillagjegy alapján

A levegő jegyei

A levegő csillagjegyei az Ikrek, Mérleg és Vízöntő.

Az Ikreknek sok stimuláció kell ahhoz, hogy ne unatkozzon. Tehát te kell legyél a világ legérdekesebb és legszórakoztatóbb személye a bolygón, hogy ő jól érezze magát. Ha a párod az Ikrek szülöttje, hagyd megismerkedni és társalogni minél különbözőbb emberekkel. A Merkúr hatása alatt levő csillagjegy egy igazi hírnök. Hogy elégedett legyen, gondoskodnia kell a folyamatos információáramlásról (pletyka). Tehát adj elegendő időt neki diskurálni, és akkor boldoggá tetted.

A Mérleg kivételt képez a szabadságvágy alól. Annak ellenére, hogy a levegő jegyébe tartozik, az uralkodó bolygója a Vénusz, a szerelem istennője. Feltétlenül szüksége van, hogy kapcsolata kiteljesüljön és érezze, hogy egyenlő partnerek vagytok. A Mérleg sok időt akar majd tölteni veled, ezért ha barátnőiddel/barátaiddal nélküle szeretnél elmenni, ragaszkodni fog, hogy veled menjen.

A Vízöntő a legfüggetlenebb csillagjegy. A baráti társaságai inkább személytelenek és hiányzik belőlük a mély intimitás. Nagyobb valószínűséggel nyer meg egy politikai választást, minthogy meghitten beszélgessen veled. Nem bánja, ha te is nélküle szórakozol, de elvárja, hogy csak ugyanolyan mértékben tedd, mint ő.

A föld jelei

A föld és víz jelei általában introvertáltak (befelé fordulók). A föld csillagjegyei a Bika, Szűz és Bak.

A Bika célja a stabilitás és biztonság, ehhez gyakran hozzájárul a pénz és szép tárgyak megszerzése utáni vágy… téged is beleértve. Mivel te több vagy, mint egy birtokában levő érték, a Bika mindig szem előtt akar tudni téged.

A Szűz kicsit rugalmasabb, de szüksége van arra, hogy Te is részt vegyél az ő napi rutinjából. Különben is, ez a csillagjegy szeret szolgálni és dolgozni… hogy érezze magát ha nincs aki segítségére legyen? Ha ragaszkodsz ahhoz, hogy kimozdulj, legalább kérd ki a véleményét a szerelésedről és kinézetedről.

A Bak nagyobb szabadságot ad neked, de csak azért, mert túl elfoglalt a munkája mellett, hogy el tudjon tölteni veled egy kis időt. Elvárja, hogy a vacsora az asztalon legyen mire hazaér. Ezen túlmenően, szeretné ha mindenki felnézne párjára…ellenkező esetben ez rossz fényt vetne rá.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást